12 km Fødsel

Startede dagen på nettet hvor jeg faldt over en online artikel fra en løbeside angående løbesko, det måtte være et tegn for det er ved at være tid til et nyt par løbesko, altså jeg har mine Nike LunarTempo 2 med en del kilometer tilbage, mens mine Adidas Ultra Boost er meget tæt på pension. Men her den sidste måneds tid har jeg været rigtig glad for at skifte mellem 2 forskellelige mærker/typer sko, da jeg oplever at de belaster mine ben og fødder forskelleligt hvilket er rigtig rart.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]1 times tid før jeg skulle afsted fik jeg en facebook besked om at vores labrador retriever hvalp var blevet født…[/otw_shortcode_quote]

Sad og kiggede lidt frem og tilbage mellem de forskellelige sko, og valget faldt på New Balance 775 som opfylder mine krav til mine løbesko samtidig med at de kan fås til en helt vanvittig pris, ja faktisk var de så billige så jeg valgte at købe 2 par så nu håber jeg bare at de er sagen 😛 Men ellers får jeg 2 nye par sneakers til mine cowboybukser.

Hvis jeg kunne vælge én ting jeg gerne ville have sponsoreret så er det løbesko! Hold kæft hvor bruger man mange penge på dem 🙂

Men M775BL1 New Balance Lightweight Suede Mesh Black Orange Running Shoes_8.jpg

1 times tid før jeg skulle afsted fik jeg en facebook besked fra Homemade Labrador, om at vores labrador retriever hvalp var blevet født, hun var egentligt først sat til fredag så det var lidt af en overraskelse og det sjove er at jeg 10 minutter før tænkte på at der kun var 2 dage til. Vores projekt hunde hvalp har været lidt af en rutchebane tur, det kan du læse mere om her.

Men glæden var enorm over at vores lille Otto nu er kommet til verden, og så er der bare 2 lange måneder tilbage.

13271642_10208820466606743_1814453853_oHavde aftalt med Laura at vi skulle mødes ved RUNAAR Wednesday Wheeze i dag, desværre havde vi ikke samme tanker om distance og pace i dag, så vi havde på forhånd aftalt at det måtte blive ved lidt mingle inden. Havde tidligere på dagen skrevet i begivenheden for at få bekræftet, at der var en 4 km rute her til aften, for kunne ikke se ruten afgivet i begivenheden.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Jeg overvejede nu hvor jeg alligevel var nede ved RUNAAR om jeg skulle nappe 4 km ekstra, men tænkte at jeg nok hellere måtte besinde mig selvom jeg har en hviledag imorgen…[/otw_shortcode_quote]

Men nåede ikke at få svar inden jeg løb hjemmefra, så satte kurs mod Skanseparken af den længste af de ruter jeg har løbet derned ad, den er ca. 9.5 km og fører én igennem dele af Risskov og langs vandet ved Aarhus Ø, en rigtig smuk rute med dejlig naturoplevelser.

Da jeg ramte de 10 km valgte jeg at løbe dagens 6 x 150 m bakke intervaller op af RUNAAR slutspurt bakken, en dejlig bakke på 150 meters penge, og alle intervallerne fik fuld pedal op ad og de blev alle løbet mellem 37-40 sekunder.

Havde egentligt udemærkede ben i dag, kunne godt mærke de var lidt trætte efter gårsdagens løbe tortur, men det var ikke værre end at jeg nemt klarede dagens træning, og jeg overvejede nu hvor jeg alligevel var nede ved RUNAAR om jeg skulle nappe 4 km ekstra, men tænkte at jeg nok hellere måtte besinde mig selvom jeg har en hviledag imorgen.


Det blev til 10 km i roligt tempo og 6 x 150 m bakke intervaller, dagens total blev 12 km og en uge total på knap 45 km.

Nu kan Aarhus City Halvmarathon bare komme an! Jeg er så klar til at prøve kræfter med ruten.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.