12 km hundejogger

Havde sat vækkeuret til kl. 6:00 så jeg kunne komme op og afsted på dagens løbetræning, både som en del af min forberedelse til CPH Half, men også fordi der i dag var lovet varmt sommervejr hvilket vi ikke skal klage over, men det er ikke så optimalt at løbe i midt på dagen.img_2097

Men da vækkeuret ringede var mine ben helt og aldeles færdige, og slet slet ikke klar til at komme ud på en løbetur. Så i stedet stod jeg op og fik morgenmad og næsten vigtigst morgen kaffe i håb om at mine ben ville få det lidt bedre, og da klokken nærmede sig 12 var de lidt mindre medtagede men dog stadig ømme, så jeg fik hevet løbevognen frem til Otto og kom i løbetøjet.

Da jeg løb hjemmefra rundede jeg ikke hjørnet før jeg vidste at det ville blive hård kost i dag, benene var som 2 lange skumfiduser bare med dårligere lugt og smag, og så var der en meget hot varme. De første 2-3 km gik egentligt udemærket på trods af benenes tilstand, men derfra blev det en kamp for at gennemføre den fulde træning, og det blev ikke nemmere af at ruten jeg løb gav mig mulighed for at korte ruten af flere gange, men jeg holdt stædigt fast i at den satme skulle gennemføres.

Otto var heller ikke den dygtigste til at sidde stille i hundejoggeren hvilket gav lidt problemer da den er 3 hjulet, men på trods af 1000 tisse/skide pauser til ham kom vi da igennem træningen, men det er altså bare ikke optimalt at skulle skubbe 20 kg igennem 12 km, og især ikke når benene ikke har dagen. Men glæder mig over at de 12 km kom ind på løbekontoen, og at jeg fik løbet 12 km mere i mine Nike LunarTempo 2 som jeg skal løbe CPH Half i.img_2096

På sofaen ligger jeg i mine Skins kompressionsbukser og kampsveder i håbet om at de hjælper bare en smule, og hvis det bare er placebo så er jeg også fint tilfreds bare det virker 🙂 Har allerede været en tur under den iskolde bruser med benene én gang efter løbeturen, men de får lige en omgang mere senere.

Man skal huske at nyde de løbeture som bare går flyvende, for der kommer altid en svær eller hård træning 🙂

Træningen blev gennemført med en (ikke imponerende) gennemsnit pace på 5:49, og bød på 70 højdemeter.

Apple Watch Series 2: Apple Watch Nike+

I går aftes annoncerede Apple deres nye version af Apple Watch nemlig Apple Watch Series 2, sammen med den længe ventede Iphone 7, men det der var mest interesant med løbebriller på var den løbespecifikke model af Apple Watch Series 2 nemlig Apple Watch Nike+.

Det bliver det første smartwatch som fokusere på løberne, og her har Apple og Nike teamet up for at levere hvad de mener er et godt alternativ til blandt andet Garmin, TomTom og Suunto GPS løbeure. Et af de vigtigste salgsargumenter var at det var minimalistisk med få data punkter som udgangspunkt, dog med mulighed for at tilføre flere, og kombineret med at Series 2 har fået indbygget GPS og at det er vandtæt så vil det klart tiltale nogle, men kan godt have min tvivl om man kommer til at se den seriøse løber stå forrest til et stort løb med et Apple Watch til at holde styr på løbeturen 🙂

Men har ikke prøvet uret så det må komme an på en test hvordan det klarer sig på GPS løbeure markedet, og spændende at se hvilket modsvar der kommer fra de etablerede løbeurs producenter.

Kunne du forestille dig at løbe med et Apple Watch i stedet for et løbeur?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.