15 km Konfirmation

Lad mig starte med at indrømme at jeg er kedelig, for jeg drikker ikke 10 genstande på et år! I går holdt min søn konfirmation i Lindehøj Kirke i Herlev, hans store dag hvor han træder ind i de voksnes rækker, og en dag han havde glædet sig meget til, og vi havde i den grad glædet os til at fejre ham. Min kæreste og jeg kom til Comwell i Køge ved 21:30 tiden fredag aften, og efter 300 km i bil var vi godt smadrede og faldt i søvn kort efter.

Op igen lørdag morgen klokken 7 for at spise morgenbuffet på hotellet var lige tidligt nok efter min smag, men når man har en kæreste som ikke kan gå nogen steder uden at bruge 2 timer på make-up inden, ja så må man tidligt op. Jeg selv havde støvet mit gamle jakkesæt af, og jeg havde forventet at få komplimenter for at jeg lignede en flot udgave af James Bond, men næææ jeg tog fejl for jeg har åbenbart tabt mig så meget at de siger jeg ligner en udsultet afrikaner i et jakkesæt :O

I kirken var det endnu engang en fantastisk præst :O Jeg begynder at tro at det er noget de nye yngre præster bliver oplært i, og jeg må sige at de er på rette vej hvis kirken skal have nogen form for plads fremadrettet. Kirken var fyldt til bristepunktet og knægten lignede en million, og var så stolt blandt hans venner. Efter selve konfirmationen blev han hentet i en Porsche, og var ude på motorvejen og give den gas, tror da nok at virkeligheden slår GTA 😉

Festen foregik i et lille selskabslokale, hvor faciliteterne var i top og stemningen ligeså. Vi havde en vildt hyggelig dag i familiens skød, en lille familie men ikke desto mindre var det hammer hyggeligt. Jeg selv holdt festens første tale, og denne blog ville ikke være noget hvis ikke de pinlige ting kommer frem, så derfor kommer her talen (minus de ting som jeg freestylede undervejs):

Kære Emil
Lige siden du var knægt, har du været lidt fucked up
Gjort alt man ikk’ sku’ og troede det var godt nok
Og nu er du blevet ældre, ikk’ en skid er anderledes

Sådan lyder de første 3 linier fra den første sang du kunne udenad som 5 årig, en sang kaldet fuck up med Niarn, dog med den omskrivning af jeg til dig.

Til din første koncert, som var med Niarn stod du forrest med ørepropper og batman kasket på, halvvejs inde i koncerten faldt du i søvn, og da du vågnede op endte du med at komme backstage og møde dit idol.

Men selvom du i en alder af 5 år rendte rundt i børnehaven og sang fuck up, så er sandheden jo at du altid har været en god dreng, du tænker altid på alle andre før dig selv, og det er en af de bedste egenskaber man kan have her i livet, men husk at du skal passe på dig selv!

Det er ingen hemmelighed at du altid har været populær hos pigerne, og det er der jo ikke noget at sige til når man tænker på at det er mig der har lavet dig 😉
Folk tror jo du er Justin Bieber og det må jo betyde at også jeg ligner den mest populære mand i tiden 😛

Men den sang der nok kommer til at præge de næste 5-6 år er dig liv starter med; Jeg er en kinky fætter vil du være kinky med mig, en sang af Suspekt, og det minder mig om at nu er et godt tidspunkt at tage snakken om bien og blomsten, syntes du ikke?

Til sidst vil jeg give dig nogle gode råd med på vejen ind i voksenlivet:

– Lad for guds skyld være med at have så travlt med at blive voksen, nyd din tid som teenager, for inden du ser dig om så rammer alvoren fra et voksenliv.
– Tag din uddannelse seriøst for det er den der kommer til at åbne eller lukke dørene til mulighederne i fremtiden, og du har så mange kvaliteter du gerne skulle ud og vise i fremtiden.
– Husk at hårdt arbejde altid betaler sig.
– Bliv ved med at være god ved din familie og venner.

Jeg vil gerne uddele en skål for verdens dejligste søn, Emil! Jeg elsker dig overalt på jorden!

13174166_10153783648948541_3781105694711053683_n

Efter festen stod menuen på 300 km retur til Aarhus, en tur man aldrig rigtig bliver klar til, en tur som egentligt kan beskrives som et marathon man er bare nødt til at finde en rytme og lade den ene km tage den anden. Men det er nu alligevel en underlig følelse at forlade en konfirmation hvor ens søn er mere bedugget end en selv, selvom det er ret nemt når jeg ikke drikker 🙂

Dagens løbetræning var en 15 km tur i ALM T, med andre ord en overkommelig tur. Da jeg vågnede i morges var jeg helt vanvittig træt, tørstig og sulten, så røg direkte i køkkenet med søvn i øjnene og i gang med morgenmaden men jeg havde hovedet under vandhanen. Var sku ærligt noget smadret efter 1,5 døgn i København med en sjov men samtidig hård dag i går, men det var det hele værd når man tænker tilbage på den dag vi havde, men det gjorde at det var lidt svært at få løbetøjet på, ikke fordi det ikke passede længere men fordi det krævede lidt overtalelse at komme afsted.

Men kom stille og roligt i tøjet, et stykke tøj af gangen og fik smurt mig ind i solcreme, det er sku lidt underligt at solen pludseligt er blevet ens værste fjende både hvad angår varmen men også i forhold til sol forbrændinger. Men fik sat kurs mod Lisbjerg og Randers, en flot og kuperet rute men som går meget ligeud, og derfor var den perfekt i dag fordi det er én af mine udfordringer, når man bare kan se 3 kilometer ud i horisonten. Da jeg nåede Ikea var cykelstierne mod Lisbjerg spærret pga vejarbejde, så det hele var lavet om til en stor byggeplads og jeg kendte ikke en anden vej til fods, så tænkte fuck det og tog imod udfordringen og løb igennem byggepladsen, og lad mig sige det sådan her; de afrikanske veje er pludselig flotte og plan i forhold til det jeg løb på, der var sand, jord, sten, huller, græs men hold kæft hvor var det fedt! Fedt at blive udfordret på en anden måde, og elsker virkelig en udfordring 🙂

Det var selvsagt helt sindssygt varmt, men fik bare kilometerne i benene en efter en, men jeg var helt sindssygt tørstig så jeg kiggede ind i samtlige haver for at se om nogen var i gang med at vande så jeg kunne stjæle en tår vand, men da jeg kom til Trige kirke vidste jeg at jeg var reddet, for på kirker er der altid et wc med en vandhane, så røg direkte ind under vandhanen inden turen gik videre. Benene var generelt gode i dag, men varmen gjorde det hårdt i dag, men det er bare at få kilometerne i banken. Da jeg ramte de 10 km ringede jeg til kæresten og sagde hun godt kunne køre om 10 minutter for at hente mig, det blev min lille Wings For Life oplevelse, dog kun med 15 kilometer som mål 🙂

De 15 kilometer blev løbet i pace 5:33 i gennemsnit, og 103 højdemeter.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Udvalgte produkter fra PepeShop
Translate »

Privacy Preference Center