AGF Atletik klubtræning med lidt fart

Jeg har ført nævnt at jeg i fodbold holder med Brøndby IF i Dansk fodbold, og jeg er en stor sucker for transfer deadline, som for dem som ikke er fodbold interesserede er afslutningen på den periode man kan købe og sælge spillere.

Ved sidste transfer vindue var det Crystal Palace som ødelagde min nattesøvn med et sent bud på Frederik Rønnow, og bedst som jeg igår var ved at overtale mig selv til en løbetur klokken 00:30, så bød idioterne kraftstejlme på ham endnu en gang, og endnu en gang var det i de sidste timer af vinduet som har stået åbent i 1 måned…. Fucking lorte klub!

Nå men da klokken slog 2:15 så vandt sengen over løbeturen, bad luck Arne!

Dagens løbetur skulle til gengæld løbes med min klub AGF Atletik, mit fokus er fortsat at få løbet kilometer frem for fart, men der må gerne være en smule fart på drengen.

Derfor valgte jeg efter en halv times opvarmning at hoppe med på mellemdistance programmet med 6 x 75 sekunders fart.

Der var ikke meget overskud og friskhed på dem men det lykkedes at komme igennem dem alle 6, så var planen at være med på de sidste 6 x 60 sekunder, men der var først bakkesprinter på programmet og dem gad jeg ikke deltage i, så jeg joggede mod bilen istedet. Der er stadig mangler både på farten og udholdenheden, men det går det rette vej…

Træningen endte således:
Opvarmning: 6,8 km @5:19
Intervaller: 75 sek @ 3:44, 3:58, 3:53, 3:56, 3:55 & 3,55
Afjog: 1,37 km @6:25

Træningen i tal:


Distance

12,00 km

Pace

5:32/km

Varighed

1t 06m 28s

Højdemeter

121,0 hm

Distance (uge)

47,72 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur