Da mandligheden forsvandt sammen med intervallerne….

Der er nogle ting der er sværere at tale om end andre, og for en mand er det helt klart alle de ting som vedrører ens mandlighed, men ikke desto mindre er det netop det jeg har tænkt mig at gøre i dag. For hvis ikke i får den fulde historie omkring mit løberi, ja så er der ikke meget idé med bloggen, og da det netop er det som er mit formål at fortælle den sande historie, både når det går godt og mindre godt, både når det er sjovt og pinligt.


Så lad os spring direkte ud i det, mine hår på benene som har fulgt mig hele livet er væk, først trimmet af og efterfølgende barberet væk… Og hvorfor nu det? Gør jeg det for at løbe hurtigere? Nej! Men det ville da være rart hvis man gjorde det. Gør jeg det for at se bedre ud? Nej! Gid jeg kom til det! Men hvorfor har jeg så valgt at gøre det?

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Jo jeg har igennem det seneste stykke tid, fra tid til anden siddet med tårer i øjnene fordi at jeg havde fået hår i klemme, når jeg sad med min ball of pain eller var i gang med foamrolling, og det skulle jeg hilse at sige ikke er særlig sjovt![/otw_shortcode_quote]


Jo jeg har igennem det seneste stykke tid, fra tid til anden siddet med tårer i øjnene fordi at jeg havde fået hår i klemme, når jeg sad med min ball of pain eller var i gang med foamrolling, og det skulle jeg hilse at sige ikke er særlig sjovt! Lig dertil til at når man benytter varmecreme og Voltaren Gel fra tid til anden, ja så er det altså meget rart at det er til at smøre ind i huden, og at det ikke bare ender i den busk man har siddende på benet.

Men jeg ville da lyve hvis jeg syntes det så smart ud, eller at jeg føler mig mega mandlig med mine nybarberede ben, tror faktisk jeg har glattere ben end min kæreste i dag… Men jeg må prøve at overbevise mig selv om at min mandlighed ikke sidder i håret på benene 😛 Hvad er det mest grænseoverskridende du har gjort?

Nå men for at snakke om noget meget mere mandligt, nemlig intervaller, så var det lige nøjagtigt det som var dagens ret i dag, og det var en hård omgang med 2 x 3 km med intervaller. Men jeg er altså ret vild med netop intervaller, jeg syntes at træningen går hurtigere og der sker mere når der er intervaller på menuen, og i dag var ingen undtagelse.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Intervallerne blev klaret uden de store problemer, og mit knæ opførte sig pænt bortset fra den første kilometers penge. Men det var da nogle hårde intervaller i dag, og jeg skal da være ærlig og sige at jeg var glad for at der ikke var flere runder end de 2, for så var jeg kommet i alvorlige problemer :)[/otw_shortcode_quote]

Løb hjemmefra afsted mod Bellevue hallen, hvor jeg så ville løbe langs vandet igennem Aarhus centrum, men vinden var igen i dag endnu en modstander på løbeturen, for fra første meter var der en kraftig modvind, det samme som der var i går også. Og det var i det hele taget bare rigtig rigtig koldt i dag, og for første gang længe havde jeg følelsen af at jeg var i gang med vintertræning, så jeg havde taget min Skins langærmet indenunder min Mo’s Friends t-shirt for at holde varmen.

Ved Bellevue hallen kunne jeg godt se og mærke på vinden at hvis jeg løb langs vandet mod Aarhus centrum, ville jeg komme til at løbe i modvind hele vejen, men tænkte fuck det og løb imod vinden, for er der én ting man ikke kan ændre på ja så er det vejret. Igennem den sidste måneds tid er jeg blevet bedre til at løbe den vej jeg har planlagt, uanset hvordan vejret er eller hvilke bakker og forhindringer der ellers er. Det er en af grundene til at jeg i øjeblikket løber langt flere højdemeter end jeg har gjort tidligere.

Intervallerne blev klaret uden de store problemer, og mit knæ opførte sig pænt bortset fra den første kilometers penge. Men det var da nogle hårde intervaller i dag, og jeg skal da være ærlig og sige at jeg var glad for at der ikke var flere runder end de 2, for så var jeg kommet i alvorlige problemer 🙂

Sluttede træningen af ved at løbe op af Frederiks Allé via Harald Jensens Plads, og her kunne jeg ikke lade være med at tænke på at på søndag kommer jeg løbende netop her, med ca. 1 kilometer tilbage af Aarhus City Halvmarathon og tankerne fik frit løb i forhold til hvor fedt det kunne være, at komme løbende netop her med sub 1:45 i rækkevidde og bare løbe sig helt ud på den sidste km… Men lad os se hvordan det hele går søndag, og om jeg har dagen, men drømmen og troen lever i bedste velgående 🙂

Udsnit af dagens Løbetræning (med splits):
2 x 3 km ( 600 meter IT + 400 meter MT x 3) (4:35-4:20 / 5:10-4:50)
4:27 + 5:02 + 4:28 + 5:02 + 4:32 + 5:05
4:32 + 5:15* + 4:43* + 5:05 + 4:18 + 5:02
* Løb dem i skoven hvor den havde lidt svært ved at vise korrekt pace.

Samlet blev det til 13 km med en snit pace på 5:26, og 41 højdemeter.

Hjemme igen blev løbetøjet håndvasket så det er klar til brug igen (imorgen?), og ball of pain og foamroller blev fundet frem til at pleje stængerne.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center