Dagens Løbetræning (24 Februar 2016) – Lægevagten vs 10 km

Dagens træning er måske en af de træninger jeg nogensinde har gennemført, som jeg er mest stolt af at have gennemført. Årsagen skal findes i at jeg hele dagen har vidst at jeg ville deltage i RUNAAR’s fællestræning, og havde planlagt indtagelse af  mad og massere væske i løbet af dagen. Med andre ord hele min forberedelse til træningen var bare tip top, og alle ved at god forberedelse er fundamentet i en god træning.

Men det skulle vise sig at dagen og ikke mindst min træning skulle komme til at forløbe helt anderledes end jeg havde forventet. Min kæreste har ligesom jeg været syg i de sidste par uger, og igår havde hun det egentligt ret godt om morgenen/formiddagen, men om aftenen gik hun fuldstændig ned, og kunne nærmest ingenting. I dag kontaktede hun så lægevagten og fortalte om hvordan hun havde det, og vi kom op til ham. Efter grundig undersøgelse blev hun indlagt på akutafdelingen i isolation, skal være ærlig og sige at jeg troede at hun overreagerede og pylrede (Beklager skat!). Men med til mit forsvar skal det siges at hun tit overreagere når det handler om smerte.

Så i stedet for at komme ned og løbe til fællestræningen endte jeg med at sidde 5 timer i mit løbetøj, og støtte min kæreste, og da klokken var 19:30 bestilte jeg en pizza fordi jeg var ved at dø af sult, og det var ikke udsigt til at kunne få noget at spise. Lidt over 22 begyndte jeg at løbe, målet var de 10 km som var på dagens program, men det vigtigste for mig var at komme afsted og få bare lidt km i banken efter denne ***** dag. De første 5 km gik egentligt udemærket, var oppustet, havde ondt i maven og pizza opstød men det gik fint at løbe. Da jeg nærmede mig de 6 km skulle jeg virkelig på WC, heldigvis er der et offentligt toilet lige ved marselisborg, og efter at have pendlet 4-5 gange mellem de 2 toiletter faldt valget på det uden brugte sprøjter på gulvet.

Efter endt WC besøg fik jeg løbet de sidste km så jeg kom op på de 10 km som stod på dagens program, det er jeg meget stolt over taget i betragtning af hvor ondt jeg havde i maven på hele turen og ikke mindst hvor kaotisk alt har været i dag. Turen blev løbet i pizza pace, og undervejs mødte jeg også min ven Lasse, som jeg lige snakkede med et par minutter.

WUUUUHUUUU!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.