Det lugter af forår, syntes du ikke? (26 Februar 2016)

Da jeg vågnede i morges kunne jeg ærligt ikke overskue at skulle ud og løbe i dag, det skyldes nok at jeg sidder en hel del ved kærestens side på Skejby Sygehus, og det derfor kan være svært at få det ind i løbet af dagen. Men alligevel er det lykkedes at få trænet alle de dage jeg har skulle i denne uge, og det tegner til at det bliver den uge jeg har løbet flest kilometer nogensinde. Det er jeg sku lidt stolt over, især da der stadig er rester fra alt min sygdom.

Skulle egentligt løbe 12 kilometer i dag, men valgte at bytte rundt så jeg skulle løbe 14 km i dag, og tage de 12 km i morgen, da det passer bedre i forhold til den lokale rute rundt om Skejby Sygehus.
De første 4 km gik helt smertefrit, og fra 4-7km måtte jeg kæmpe lidt mere for det. Fra 7-10 km var det ren overlevelse, men da jeg kom på den anden side af 10 km gik det hele meget nemmere og med overskud igen… Underligt.
Undervejs på ruten kom jeg forbi Ceres Park, hvor jeg løb et par runder på løbebanen, hvor man kunne mærke at der var lidt spænding i luften forud for aftenens superliga kamp mellem OB og AGF. Herefter løb jeg igennem mindeparken og videre langs vandet igennem Aarhus centrum. Vanvittig dejlig dag at løbe i, med en smuk udsigt og et fremragende vejr!

Det er ved at være længe siden jeg har skrevet splits, da de sidste maaaange træninger har været dårlige eller hvor det har været irrelevant, med ved dagens træning blev til:.

Splits:
4 km RT (6:00-5:40)
5:38
5:28
5:29
5:53

4 km ALM T (5:40-5:20)
5:15
5:18
5:24
5:15

6 km RT (6:00-5:40)
5:44
5:49
5:46
5:52
5:44
5:36
Dog blev det til en del pauser pga lyskurve, telefonopkald, astma & pudse næse/hoste.

Men samlet set er jeg rigtig fint tilfreds, og ser positivt på de kommende ugers træning.

Syntes du også det begynder at lugte af forår?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.