Dobbelt op på Galten Løbet

Tidligt oppe for at hente min løbebuddy Anders i Horsens, så vi sammen kunne prøveløbe 5 km ruten til Galten Løbet som vi begge skal deltage i, og selvom han har været inde i dødvande hvad angår træning henover vinteren, så må jeg indrømme at jeg skal ramme mit absolutte maks for at fortsætte min stime med at slå ham til officielle løb. Han har en 5 km PR små 2 minutter hurtigere end mig, og så er han en ung frisk mand i modsætning til gamle mig, så jeg ligger min tro på at jeg er i bedre form og at de 3 bakker der er på ruten er nok til at holde stimen og endnu engang slå ham. Men når dagen kommer så håber jeg at den bedste mand vinder, og hvis det er ham vil jeg være skuffet over mig selv, men samtidig glæde mig over hans præstation.

På dagens løbetur var vi heldigvis lige mærkede af søndagens Skvæt Skovløb, så det gjorde det hele lidt nemmere at vi begge havde samme evner (eller mangel på samme) i dag. Den første runde på 5 km gik egentligt udemærket, og vi holdt en kort pause inden vi tog hul på anden omgang, og her blev det hele lidt mindre sjovt, men heldigvis havde vi hinanden til at holde humøret og ikke mindst modet oppe. Det lykkedes at få løbet 2 runder á 5 km, men benene var bare ikke til mere igen i dag, men heldigvis føler jeg en smule fremgang, og det er ikke så underligt med de løb de 2 foregående weekender, og med en tur kun 12-14 timer tidligere.

Splits på dagens løbetræning:
6:08
5:52
5:54
5:38
5:42
5:53
5:37
5:47
5:30
5:43

Efter turen gik turen mod Horsens for at sætte Anders af, men inden da blev det til et besøg i Runners High hvor det hidtil indsamlede løbetur og løbesko blev afleveret, så det kan komme videre til Kenya til deres nye ejermænd. Der blev også tid til en kop kaffe, hyggesnak med Karl og et kig rundt i den fine butik. Har du lyst til at støtte indsamlingen så er der stadig brug for løbesko og løbetøj.

Og så kom der også svar fra fagforeningens advokat som i dag var til møde vedrørende mit tilgodehavende, desværre blev der ikke enighed og dermed en afslutning på sagen, så sagen fortsætter i arbejdsretten til behandling der. Min arbejdsgivers forligstilbud var at vi gensidigt kunne opsige min kontrakt hvis jeg frasagde mig pengene jeg har tilgode, det blev et stort nej tak. Det ville have været et selvmål af dimensioner hvis jeg ville takke ja til at frasige mig de penge jeg har tilgode, for så at stå arbejdsløs dags dato…. Så desværre fortsætter kampen lidt endnu, og dermed også stressen 🙁

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.