Dobbelt op på AGF Atletik

Efter gårsdagens indlæg var jeg inde på MyProtein og købe lidt kosttilskud, jeg var nemlig løbet tør for fiskeolie og L-Carnitine. Jeg er blevet ret glad for L-Carnitine, jeg syntes det har en positiv effekt på min restitution, hvilket underbygges af at jeg har læst at Mo Farah var ved at ryge i dopingfælden ved brug af L-Carnitine som indsprøjtning (Doserne må ikke overskride en grænseværdi, og skal dokumenteres…).

MyProtein har i øvrigt vanvittige tilbud pt. hvor du kan spare 25% på din ordre med rabatkoden SPAR25, og som om det ikke var nok får du gratis vitamin pakke (bestående af 3 glas forskellelige kosttilskud) ved ordrer over 550,-. Det er det vildeste tilbud jeg er stødt på derinde… Har ingen idé om hvor længe tilbudene løber.

Mit klubskifte til AGF Atletik er i øvrigt blevet opsnust af Århus Stiftstidende, så jeg er utrolig spændt på den artikel der uundgåeligt må komme… 😛

(Stiften opsnuser historien om min transfer til AGF Atletik)

Det har vi i øvrigt haft god spas med i dag 😛

(God stil af Stiften)

Dagens første træning startede med at vækkeuret ringede klokken 5:30, jeg væltede som en zombie ned af trappen og direkte hen til el-kedlen for at få en kop kaffe… Så jeg kunne blive lidt mindre zombie.

Herefter fik jeg hoppet i løbetøjet og klaret toiletbesøget inden jeg satte mig ind i bilen med kurs mod Aarhus. Her var der klokken 6:30 AGF morgen fællestræning. Fremmødet var fint i forhold til hvor tidligt 6:30 er.

Turen gik igennem marselisborgskoven hvilket er lidt ekstra spændende når det er mørkt og det er pandelampen som er din livline. Eller det føles det i hvert fald som. Mudder og vandhullerne i skoven kom som en endnu større overraskelse end når man når at se dem inden.

Men alt i alt en gode tur på knap 7 kilometer med en masse højdemeter og i godt selskab.

Dagens anden træning startede lidt for tidligt da bussen valgte at være næsten 30 minutter forsinket, så den ellers gode tid jeg var taget afsted i blev pludselig ret presset. Og da jeg så røven af 5A var jeg pludselig tvunget til at løbe de 3,5 km fra Viborgvej til Marselisborghallen. Og selvfølgelig stod det også ned i lårtykke stænger.

I Marselisborghallen mødtes vi til min første rigtige AGF Atletik træning, og folk var utrolig søde og jeg fandt hurtigt en gruppe at varme op med hvor pacen var rigtig for mig. Opvarmningen til træningen blev klaret i marselisborgskoven inden kvaliteten skulle løbes ved tangkrogen bestående af 3 x 10 min i ca. MT.

Jeg klokkede de 2 x 10 minutter jeg valgte at løbe med et snit på 4:44 og 4:46, herefter splittede jeg og løb mod bussen for at komme hjem. Jeg valgte de sidste 10 minutter af kvaliteten fra for ikke at få for mange kilometer i dag.

Fed første dag i AGF Atletik! Og en masse god træning i godt selskab, og en masse kendte ansigter imellem.

Træningen i tal:

Distance

6,68 km & 14,21 km

Pace

5:23/km & 5:27/km

Varighed

0t 35m 56s & 1t 17m 28s

Højdemeter

93,1 hm & 121,5 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Ugen har budt på 34,69 km indtil videre, og jeg er inde i en stime på 23 dage i træk med løb.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.