Dobbelt pas med barnevogn

Se det på Instagram!

Ved middagstid pakkede jeg barnevognen med mit kunstværk af en datter, for at løbe ud på en løbetur i det gode vejr.

Tanken var egentligt at det skulle være en meget rolig joggetur, men benene var gode og på trods af at jeg skulle skubbe en barnevogn foran mig i de 10 kilometer blev de løbet med et snit på 5:28 i kuperet terræn.

Ved 18 tiden kravlede jeg endnu en gang i @agf.atletik singleten og splitsshortsene for denne gang at banke en hurtig progressiv 5 km ind på løbekontoen.

Træningen blev løbet progressivt for hver 500 meter med disse splits:
5:00
4:57
4:41
4:33
4:27
4:22
4:13
4:13
4:05
3:55

Herefter joggede jeg hjem og hentede kæresten og barnevognen til den sidste afjog for mig, og hendes træning for dagen. @dittececiliehebs har i denne uge rundet 11,29 km i alt, det er sindssygt imponerende! Jeg er stolt af hende <3

Med en joggede tur på 4 km blev det i alt til 19 km på denne skønne solskinsdag, hvor jeg har både fået løbet en masse og passet og hygget med datteren det meste af dagen. Whats not to like?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.