En trist dag med intervaller & teknik

Beklager de tekniske problemer der har været i dag, men One.com har desværre endnu engang haft voldsomme problemer med den server siden ligger på, men de har lovet (igen) at nu bliver det hele bedre. Som en slags undskyldning kan du få 50 kr i rabat på dit webhotel hvis du følger linket.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Jeg er trist i dag, meget trist![/otw_shortcode_quote]

Jeg er trist i dag, meget trist! Det er gået mit hoved forbi at The Rob Watson Show ville stoppe i forbindelse med Rob Watson’s forsøg på eller deltagelse i OL, desværre kvalificerede han sig ikke og derfor lyttede jeg i dag til sidste afsnit af podcasten. Jeg er ramt af den samme tomhed som ramte mig da sidste afsnit af Breaking Bad havde været vist, jeg håber virkelig at jeg finder noget lige så inspirerende som The Rob Watson Show, for det er virkelig godt at løbe til. Har du gode forslag så smid en kommentar nederst på siden.

Havde en aftale med Anders, og en halv med Laura om at vi skulle klare dagens træning sammen, men Anders meldte afbud i nat og Laura meldte fra til morgen, så der var ikke så meget der skulle planlægges. Kiggede ud af vinduet til morgen og som noget helt nyt var der solskin, så røg ind og fik tjekket vejrudsigten for i dag og kunne se at ved 12 tiden ville det blive overskyet og så ville det begynde at regne. Så kan du ellers tro jeg fik travlt med at komme i løbetøjet så jeg kunne løbe dagens træning i godt vejr.

Fik fyret op for The Rob Watson Show og begyndte at løbe afsted, jeg er så heldig at jeg kan kigge over på et motel som har alverdens flag oppe, og der kan jeg vurdere vindretning og hvor hård blæst det er, det gjorde valget af ruten rigtig nem i dag. Den første kilometer gik udemærket, men så kom trætheden efter nogle hårde træninger, men jeg var fast fokuseret på at dagens træning skulle gennemføres som planlagt, selvom jeg skal være ærlig at sige at jeg hellere ville hjem på sofaen.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Jeg kan virkelig huske min første tur den 19 Maj 2015, hvor jeg var ved at dø efter 1.9 km, jeg lå med blodsmag i munden på græsplænen og jeg var så brugt.[/otw_shortcode_quote]

Dagens træning indeholdt 10 x hurtige intervaller, og som så mange gange før så er det nemmere at løbe hurtigt med trætte ben, end det er at løbe langsomt så intervallerne blev bare klaret én efter én, det var først den 8 og 9 jeg kom i problemer, men det var på grund af den voldsomme modvind der var, så jeg måtte kæmpe helt vildt for at holde pace. Løb den sidste interval på Skovbakken Stadions Løbebane, og heldigvis var der andre på banen i dag og heldigvis løb den ene i samme pace som jeg skulle, så jeg brugte ham som hare og til at tage vinden… Tarveligt af mig 😛 Fik luntet færdig på løbebanen, og endnu et hårdt pas var gennemført, wup wup!

Dagens løbetræning (med splits):
3 km RT (6:00-5:40)
5:51
5:51
5:53

3x 200 meter flowløb

10x 500 meter IT, 1 min stående (4:45-4:30)
4:42
4:40
4:36
4:34
4:28
4:32
4:40
4:40
4:12
4:38

3x 200 meter flowløb

3 km RT (6:00-5:40)
5:46
5:50
5:42

Fokus for flowløbet var:
– Vejrtrækningsøvelser.
– Træning af armbevægelser.
– Løbeøvelse (hælsparks øvelse).

Jeg har stadig svært ved at forstå de distancer jeg løber nu, og når jeg kører bil og holder øje med hvor langt fx 10 km er så forstår jeg det mindre. Jeg er vildt taknemlig for den coaching jeg får fra Henrik Them, jeg er blevet en meget meget bedre løber de sidste 5 måneder, og jeg tror ærligt ikke jeg var kommet i nærheden af den form jeg har fået nu, og rejsen er kun lige begyndt. Vil du høre mere om hvad han kan tilbyde dig så tjek Team Thempo ud! Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!

Jeg kan virkelig huske min første tur den 19 Maj 2015, hvor jeg var ved at dø efter 1.9 km, jeg lå med blodsmag i munden på græsplænen og jeg var så brugt. Jeg har virkelig den største respekt for alle dem der kommer ud på landevejen og kæmper røven ud af bukserne, uanset niveau!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center