For træt til at fortælle om træningen?

Kender du det at man er så træt at man bare ikke orker at fortælle gud og hver mand om sin træning?

Sikkert ikke!

Men det var nu en gang sådan jeg havde det efter gårsdagens intervaller med AGF Atletik på Ceres Park. Vejret var fremragende, stemningen i top og banen var fyldt med løbere med begrænset niveau (mig selv inklusiv :P) og landets eliteløbere.

Mere perfekt får man det ikke når man skal ud og brænde igennem.

Men mine ben var stadig ikke helt friske ovenpå søndagens langtur, så jeg led noget med at holde tempo på de lange intervaller. Så jeg måtte kæmpe det bedste jeg havde lært og splittede de 2 x 1600 m intervaller op i 800 m i stedet.

Træningen kom til at se således ud: (Tid)
4,10 km opvarmning

2000 m (8:07.9)

4 x 800 m (3.15, 3.16, 3.17 & 3.20)

4 x 200 m (37, 34, 32 & 38)

1,92 km afjog

Samlet 13,13 km.

På dagens tur kom Otto med til at holde mig ved selskab, på en tur langs marker og skov som en dag som i dag bare stråler om kap med solen.

Det er sku svært at være i dårligt humør i sådan et vejr, og som om det ikke var nok blev jeg forkælet med en ugle få meter fra mig. Det var kransekagen på en super tur rundt i lokalområdet… Og resultatet blev 10 km og en meget meget træt hunnimuzzi.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.