Getting shit done!

Havde egentligt en plan om at løbe en langtur i dag, men jeg er stadig ikke helt på toppen efter det sygdom jeg fik raget til mig i lørdags. Der er dog bedring i det.

Men da jeg stod op ved 10 tiden var jeg sku lidt dvask, og de gode tanker om at hoppe i løbetøjet direkte fra sengen og afsted, ja den døde dér!

Faktisk fik jeg overtalt mig selv til at i dag var det okay ikke at løbe, men efter at have været en tur i Kolding for at vise Ea frem for kollegaerne, og for at være statist til kæresten shoppetur. Fuck jeg hader at være med hende ude og shoppe!

Men da vi kom hjem derfra lykkedes det mig at overtale mig selv til at komme i løbetøjet, og da jeg kom afsted fandt jeg et flow i mig selv som gjorde at jeg bare fik løbet de kilometer jeg skulle. Selvom det være langt ude på landet hvor der kommer 2 biler i timen, og der er mørkere end mørkt. Det mørke Jylland ville nogle med rette sige.

Men det betød ikke så meget, og undervejs tog jeg endda en vej hvor der var en reel risiko for at turen blev 3-6 kilometer længere. Det er dejligt når man finder dét flow hvor hjernen bare kobler fra og turen går efter bogen.

Som altid herude på landet så var det en tur med mange højdemeter.

Aftenen går med at følge med i Transfer Deadline (Fodbold), og når det slutter engang i nat så er planen at løbe min morgentur ved 1-2 tiden, så kan jeg sove længe imorgen inden AGF Atletik klubtræning en. Meeeen lad os nu se ?

Træningen i tal:


Distance

11,22 km

Pace

5:51/km

Varighed

1t 05m 41s

Højdemeter

100,0 hm

Distance (uge)

35,7 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur