Gode Black Friday tilbud

Spar op til 85%!

Jeg har samlet nogle udvalgte links til gode black friday og cyber monday tilbud på løbeting, sammen med en beskrivelse af hvad black friday og cyber monday er.

Black Friday er fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen. I de senere år har de fleste store amerikanske detailhandelsbutikker åbnet dørerne meget tidligt og haft tilbud for at sætte gang i feriehandlen, dagen er lignende Boxing Day salget i mange Commonwealth nationer. Black Friday er ikke en feriedag, men i en række amerikanske stater har delstatsansattedagen som en fridag. Mange ikke-detailhandels-ansatte og skoler holder fri både torsdag og fredag i Thanksgiving. (Kilde: Wikipedia).

Black Friday kædes ofte sammen med et lignende udsalg kaldet Cyber monday, der afholdes på internettet tre dage senere.

LinusPro

Spar 100,- på ordrer over 500,-.

Besøg LinusPro og benyt rabatkoden BLFRIA.

Myprotein

Spar op til 30%.

Besøg Myprotein.

Pro Direct Running

Når black friday og cyber monday løber af stablen på fredag og mandag, så har Pro Direct Running nogle vanvittigt gode tilbud. Ja faktisk kan du spare op til 85%.

Besøg Pro Direct Running og tilmeld dig deres black friday mail.

Wiggle

Hver dag i ugen er der et nyt kanon black friday tilbud.

Besøg Wiggle.

Øvrige

Hold også øje med BodyLab, In Sport, KeepRunning, Løberen, Løbeshop, Marathon Sport, nu3, Under Armour m.fl. for gode black friday og cyber monday tilbud.

God tilbudsjagt! Skriv meget gerne en kommentar med det bedste tilbud du fik fat i til black friday/cyber monday!