GoRun Galten

Selvom jeg var dødtræt efter at have været oppe kl. 4:30 i går kunne jeg alligevel ikke sove længere end til kl. 8:30 i dag, så fik vejet mig og smidt mig i sofaen da det dukkede op på min facebook, at der var Engsø Løbet rundt om Egå Engsø og GoRun Galten til formiddag begge dele sociale løb og ikke konkurrencer. Valget faldt på GoRun Galten og jeg fik hoppet i løbetøjet og sat kurs mod Galten, jeg var lidt tidspresset da jeg fandt ud af det kl. 9:10 og at starten gik kl. 10, men nåede frem i ganske fin tid alligevel.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Efter ca. 1 km ændrede regnen sig til hagl, 1×1 cm store hagl som blev ved de resterende 4 km, jeg har aldrig i mit liv løbet i noget der gjorde så ondt, jeg var oprindeligt bekymret for om der ville gå hul på huden af dem så ondt gjorde de.[/otw_shortcode_quote]

Blev mødt af en usædvanlig god stemning ved ankomsten, og folk var søde og venlige. Da jeg kørte hjemmefra var det super godt vejr, men så snart vi forlod hallen for at stille os klar begyndte det at regne. Da starten gik tog regnen til og efter første sving fik vi også en god modvind i mod os, og fordi det regnede så meget og var så pissekoldt fik jeg lagt ud i et højt tempo, og jeg valgte at holde tempoet i samtlige 5 km.

Efter ca. 1 km ændrede regnen sig til hagl, 1×1 cm store hagl som blev ved de resterende 4 km, jeg har aldrig i mit liv løbet i noget der gjorde så ondt, jeg var oprindeligt bekymret for om der ville gå hul på huden af dem så ondt gjorde de. Var tæt på at stoppe efter 2,5 km på grund af haglene men tænkte det var latterligt at køre til Galten for at løbe 2,5 km så løb runde nummer 2 også, og på hele turen havde der løbet en fyr 20 meter foran mig og så blev jeg selvfølgelig ramt af min dårlige taber side, så når der nu ligger en foran én så skal man jo vinde over ham, så på de sidste 2 km satte jeg tempoet op for at indhente ham, og da jeg kom op på siden af ham udvekslede vi et par ord og vejret men jeg fortsatte bare mit tempo, og på den lille bakke der kom samtidig med jeg kom på siden af ham kunne han ikke følge med og jeg fik et hul som han ikke kunne lukke. Selvom det var et socialt hygge løb så er jeg bare en dårlig taber og har en enorm lyst til at slå folk foran mig, kan ikke gøre for det 😛

Selvom der stod 15 km på programmet så valgte jeg at stoppe efter 5 km som var distancen man kunne løb op til ved dette sociale løb, for jeg havde ramt ugens total og jeg havde lidt efterveer fra gårsdagens Kaiser Sport Challenge, så vil hellere nøjes med 5 km i dag og så kunne gennemføre næste uges træning uden problemer. Og så giver jeg 5 km endnu et forsøg på lørdag til Hedensted Løbet, denne gang med Anders som pacer og jeg tror jeg tager min hunde løbesele og spænder imellem os så må han om ikke andet trække mig i mål under 20 min 😛

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]GoRun er nye, enkle og landdækkende løb for alle, der har lyst til at være med. Vi løber 5 kilometer hver søndag kl. 10.[/otw_shortcode_quote]

Efter vi var færdige med at løbe var der kaffe og hygge i hallen, og her blev det til 30-40 minutters snak og hygge med de andre løbere og arrangørerne af GoRun.

Splits:
4:46
4:55
5:07
4:30
4:43
Snit på 4:43

13015164_124643911270744_5426013344553163058_n

Hvad er GoRun?
GoRun er nye, enkle og landdækkende løb for alle, der har lyst til at være med. Vi løber 5 kilometer hver søndag kl. 10.

marathonpepe_signatur

 

  • GoRun er gratis
  • GoRun er for alle – uanset løbeerfaring, alder, køn, niveau og social status
  • GoRun giver gode oplevelser i et fællesskab, hvor alle kan være med

Vi arrangerer GoRun-løb i landets kommuner én gang om ugen. Det er kommuner, foreninger og løbeklubber, der arrangerer GoRun-løb i samarbejde med ‘Bevæg dig for livet – Løb’.

BAG OM GORUN OG ‘BEVÆG DIG FOR LIVET – LØB’

Bevæg dig for livet – Løb‘ er stiftet af DGI Løb og Dansk Atletik Forbund som en del af den fælles vision – ‘Bevæg dig for livet‘. Derfor kan vi tilbyde Danmarks største netværk af foreninger og løbeklubber og dermed det største fællesskab for alle, der interesserer sig for løb.

Bevæg dig for livet – Løb‘ arbejder ud fra en viden om, at løb er den motions- og idrætsform, som flest danskere dyrker i større eller mindre grad. Sådan har det været igennem en årrække, og der er ikke noget, der tyder på, at denne tendens ændres de kommende år.

MÅLSÆTNINGEN

  1. 100.000 flere løbere i 2025
  2. 50.000 flere medlemmer i DGI’s og DAF’s foreninger i 2025

GoRun er den største satsning i ‘Bevæg dig for livet – Løb‘, men vi tilbyder også:

  • De bedste træneruddannelser
  • Nye uddannelses- og træningskoncepter
  • De bedste løbe-events i Danmark
  • Den nyeste viden og rådgivning om løb

Sørg for at møde op i dit lokalområde til disse fine aktiviteter, der er massere frivillige som ligger en masse tid i det, og så er det sundt og pisse hyggeligt. Og hvis du har mulighed for det så meld dig som frivillig. Og sørg da lige for at invitere dine nærmeste til disse og lignende aktiviteter for ellers dør de ud, du har selv et ansvar for at der er gode tilbud i dit lokalområde.

Der er i øvrigt også lagt et par nye billeder op fra gårsdagens Kaiser Sport Challenge, tjek indlægget ud her!

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 11.17.51

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 11.26.12 13268563_168018606933274_6134766794642543044_o

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.