Guide: Race Split Shorts (Herrer)

I denne guide har jeg samlet nogle gode bud på konkurrence split shorts til mænd, efter at have søgt internettet tyndt. Blandt de vigtigste egenskaber for split shorts kan nævnes bevægelsesfrihed, komfort og passende længde. Jeg har valgt at fokusere på split shorts i den korte ende til løb.

Adidas Adizero Split Shorts

adidas_adizero_split_shorts

Adidas Adizero split shorts har et moderne oldschool look. Blandt nøgle funktionerne er at de er meget lette og har god svedtransport.

Indvendig Længde: 2.5″ (6,3 cm)

Vejledende pris: Ca. 250,-

Links til køb: Løbeshop

 

Adidas Supernova Split Shorts

adidas_supernova_split_shorts

Adidas Supernova er en split shorts med et meget moderne look. Blandt nøgle funktionerne er climalite® for optimal svedtransport, Sweat-guard lomme som holder dine ting tørre og refleks.

Indvendig Længde: 3″ (7,5 cm)

Vejledende pris: Ca. 300,-

Links til køb: Løbeshop

 

Brooks Sherpa 2″

brooks_sherpa_2

Brooks Sherpa 2″ er en split shorts med et meget stilrent og neutralt look. Blandt nøgle funktionerne kan nævnes lynlås baglomme, DriLayer® og god komfort.

Indvendig Længde: 2″ (5 cm)

Vejledende pris: Ca. 300,-

Links til køb: Brooks.com

 

Nike Tempo 2″

nike_tempo_2_split_shorts

Nike Tempo 2″ er en split shorts med et meget moderne look. Blandt nøgle funktionerne er en indvendig lomme til nøgle & Dri-FIT til at lede sveden væk.

Indvendig Længde: 2″ (5 cm)

Vejledende pris: Ca. 350,-

Links til køb: Løbeshop

 

Saucony Endorphin Split Short

saucony_endorphin_split_shorts

Saucony Endorphin er en split shorts med et meget moderne look. Blandt nøgle funktionerne er en vandtæt baglomme og refleks for bedre at blive set i mørket.

Indvendig Længde: 2.5″ (6,3 cm)

Vejledende pris: Ca. 300,-

Links til køb: Løbeshop, Runnerinn

Opdager du et dødt link så kontakt mig gerne.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.