Hedensted Løbet 2018

Starten af løbet var meget kaotisk da rigtig mange børn havde placeret sig forrest, så det var svært at komme forbi og svært at komme op i fart fordi man måtte stoppe op for ikke at løbe dem ned.
Men da jeg endelig kom fri fandt jeg et pace på ca 4.00 sammen med Nanna fra Aarhus Fremad Atletik, hun mente jeg skulle pace hende igennem løbet, men jeg ville nu heldt ligge lidt foran hende når vi sluttede.
En gruppe på 4-5 stykker med @ejsing_triathlete I spidsen var stukket afsted, og jeg lå 7 en gruppe på 4-5 stykker hvor jeg lå i front og trak gruppen.
Det gik fint indtil lige før 3 km mærket, jeg lå til at løbe lidt omkring 20 rent, men så var vejen lidt dårligt markeret og jeg løb 15-20 meter forkert, og røg lidt bag den gruppe jeg lå i.
Jeg fik dog hurtigt kontakt igen til de 3 af dem, men jeg mister kontakten med et par stykker jeg lå sammen med, så jeg prøvede at sætte tempoet op og komme tilbage i flowet, men det lykkedes ikke. Dog fik jeg smidt de andre og gik på jagt efter dem foran, men jeg kunne ikke komme nærmere så afstanden forblev den samme.
100 meter før mål blev jeg løbet op af en teenager, havde godt observeret han hentede ind på mig, og håbede jeg kunne hægte mig på og slå ham til sidst, men han kom så hurtigt at han bare satte mig.
Det blev til en samlet 8 plads, 1 plads bedre end sidste år i tiden 20.37. Ganske fint tilfreds med første løb i år.
Efter løbet joggede jeg baglæns af ruten indtil jeg mødte @dittececiliehebs som med barnevognen løb sit første 5 km løb nogensinde, hold kæft det er flot ❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#marathonpepe
#running
#løb
#løber
#marathon
#runtoinspire
#furtherfasterstronger
#seenonmyrun
#runner
#time2run
#marathontraining
#marathoner
#marathonløber
#happyrunner
#run
#runhappy
#loverunning
#runisfun
#instarunners
#löp
#löpning
#laufen
#treningsinspiration
#løberliv
#getitdone
#runnersworld
#runnershigh
#longdistancerunner
#training
#runforlife

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur