Held og lykke med det dér!

(Lidt på skovtur kom man da…)

Hvad er egentligt det dér jeg har gang i? Jovist er jeg med på at det er noget som på en god dag ligner -og er hurtig nok gang til at man kan betegne det som løb.

Men hvad er det dér?

Og hvorfor fanden løber jeg nu pludselig og tænker over det en lørdag formiddag?

Nu var jeg jo lige kommet i løbetøjet nærmest direkte fra sengen, det er godt nok et stykke tid siden at det er lykkes mig. Det er sku lidt af en succes er det ik?

Jeg røg i hvert fald afsted med et smil på læberne på trods af at det var pisse koldt, og kursen var sat mod Mundelstrup og en endnu ikke nærmere bestemt rute eller distance.

Go with the flow… Ish.

Kort efter jeg løber ind i Mundelstrup passerer jeg en midaldrende mand som i det jeg løber forbi siger “held og lykke med det dér”.

Tak får jeg fremstammet, og så slår det mig, hvad var det lige han sagde? Og begyndte lidt at prøve at afkode om han mente det venligt eller om han syntes jeg var helt væk.

Konklusionen blev dog at han virkede venlig, så mon ikke det var et kikset forsøg på at ønske god tur?

Alligevel lå den i baghovedet og ulmede hele turen igennem, for hvad er det jeg har gang i med det dér?

I dag havde jeg gang i en 12 kilometer tur i roligt tempo, med det ene fokus at løbe i lidt kuperet område og få lidt kilometer i benene.

Hvad har du gang i med det dér?

Træningen i tal:


Distance

12,01 km

Pace

5:39/km

Varighed

1t 07m 56s

Højdemeter

81,3 hm

Distance (uge)

41,52 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur