Høj sol over Aarhus

Jeg gjorde det fandme!

Da jeg vågnede imorges var benene stadigvæk ømme, så jeg var tæt på at få overtalt mig selv til at skippe træningen, så smed mig på sofaen sammen med kæresten og så Narcos 1. sæson færdig (ved ikke om der kommer flere), som er en Netflix serie om Pablo Escobar og som varmt kan anbefales. Da vi havde set sidste afsnit fik vi set Cocaine Cowboys som ligeledes handler om Escobar.

Da vi var færdige med at stene tv var jeg lige inde og kigge på hvordan det står til med ventelisten til bolig, og så faldt jeg over at én af dem vi har kig på er ledig til leje eller andelskøb, så vi kørte en tur til Sorring og tog kontakt til ejeren. På vej hjem kørte vi på motorvejen via Brabrand, først kørte vi forbi den lastbil som har sat sig fast under broen, og da vi kom ind ved Bazar Vest kom der en sølvfarvet BMW som dyttede og herefter kørte over for rødt, derefter tog han den over cykelstien med 70-80 km i timen inden han trak håndbremsen og kørte ind til Bazar Vest, det er et mirakel at han ikke slog nogen ihjel, jeg har aldrig i mit liv set nogle køre så sindssygt, og jeg har ellers set en del tosser køre bil i mit liv. Så hvis nogen kender ejeren af den sølvfarvede BMW (AM661xx) så syntes jeg i skal fortælle ham at han er heldig han ikke sidder fængslet for manddrab! Kontaktede selvfølgelig politiet som desværre var ligeså ligeglade som de plejer, ved slet ikke hvad vi skal bruge dem til!

Det eneste positive der var ved ovenstående er at når jeg er rasende, så får jeg en ufattelig lyst til at løbe og få afreageret, så i stedet for at sofaen fik spist mig lykkedes det at komme i løbetøjet. Vejret var dejligt og med de ømme ben var planen bare at få lidt kilometer i benene, og så kunne det godt være at det ikke blev til 12 km som planen sagde, men det vigtigste var at komme afsted. Jeg var røget i de korte rør og en tynd langærmet, og vejret var bare lækkert så kilometerne forsvandt bare mens jeg bare nød turen, kunne virkelig mærke at vejret var motiverende i dag.

Ved 7,5 km kom jeg til Mindeparken og ville have en slurk vand i en af de fine vandposter der er sat op rundt omkring i Aarhus, og så står Mr. Halle fra RUNAAR lige foran mig, jeg har slet ikke set ham fordi jeg er i min egen verden, vi får hyggesnakket lidt inden turen gik videre. De efterfølgende 2 km gik ligeså let som de foregående 7,5 km, men da sidste 2,5 km var hårde at komme igennem, men jeg er generelt godt tilfreds med at store dele af turen gik så nemt som den gjorde. Men som flere af de sidste træninger kom jeg til at løbe for hurtigt, skal lige have droslet en smule ned for farten så jeg får overholdt mine pace zoner. De 12 km blev klaret med et pace snit på 5:40, og har bragt ugen op på knap 51 km indtil nu.

Dagens Løbetræning (med splits):
5:30
5:43
5:39
5:45

5:51
5:30
5:42
5:54

5:33
5:35
5:34
5:32

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.