Hvad skjuler solbrillerne?

I poker er solbriller et middel for at skjule øjnene og være sværere at læse. Øjnene afslører en hel del om hvordan man har det lige nu, er man glad? Er man sur? Frisk? Træt?

Hvad betyder det så at jeg efter dagens intervaller med @agf.atletik har solbriller på? For det første har jeg dem på fordi solen var mega skarp i bilen hjem fra træningen 😛 For det andet kan jeg allerede være ærlig nu og sige at det rigtige svar på hvad jeg skjuler bag dem er træthed.

For hold kæft hvor er formen dog langt fra topform føler jeg.

Dagens intervaller (Pace):
1 x 3000 m (4:14)
2 x 800 m (3:58 & 3:59)
4 x 400 m (3:44, 3:43, 3:35 & 3:25)

Det var en kæmpe hjælp at ligge i slipvinden fra @melisbchristensen på 400 meter intervallerne. Jeg måtte kæmpe voldsomt for at være med på de sidste 200 meter af dem når hun satte fart på, men på den sidste blev jeg stædig og ville følge med hele vejen, og det lykkedes.

Med gårsdagens træning på 10,5 km er der 23 km på løbekontoen denne uge, og dermed 23 km tættere på en eller anden form.

Måske er jeg (for) hård ved mig selv? Tror ikke jeg på samme tid sidste år løb så hurtigt og (samlet) lange intervaller. Men jeg føler mig tung og noget fra min 5000m pr form… Men en km af gangen kommer jeg tættere på 😛
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#marathonpepe
#running
#løb
#løber
#marathon
#runtoinspire
#furtherfasterstronger
#seenonmyrun
#runner
#time2run
#marathontraining
#marathoner
#marathonløber
#happyrunner
#run
#runhappy
#loverunning
#runisfun
#instarunners
#löp
#löpning
#laufen
#treningsinspiration
#løberliv
#getitdone
#runnersworld
#runnershigh
#longdistancerunner
#training
#runforlife

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center