Ikea som undskyldning

Hvor tit ser man en mand bruge Ikea frivilligt som undskyldning for noget?

Det er vist ikke noget der sker ret tit, men jeg skal ærligt indrømme at jeg brugte Ikea som undskyldning i dag. Og det var vel at mærke ikke for at slippe for at løbe, men derimod for at kunne udforske nye ruter og dermed nye indtryk.

Jeg orkede seriøst ikke at skulle ud og løbe på en af de faste ruter i dag, der skulle i stedet opleves lidt eventyr, og derfor foreslog jeg kæresten som havde plaget hele ugen om vi skulle i Ikea, at hun skulle samle mig op og have lidt rent tøj med, og på den måde kunne jeg slå to fluer med et smæk.

Rent løbemæssigt var der ikke meget positivt at berette om, for benene var lavet af gele og ikke engang nye Adidas Supernova løbesko kunne hjælpe på stængerne, og når høj solskin heller ikke får benene i gang, så er der jo kun tilbage at prøve at nyde det selvom det holder hårdt.

Og det var præcis hvad jeg gjorde, for selvom benene var trætte så blev kilometerne løbet fokuseret, og jeg forsøgte at nyde både vejret og naturen omkring mig, som blandt andet bragte mig forbi skoven ved Linen mellem Hammel og Hinnerup. Og skoven stod flot og med små hints om at foråret er på vej, heldigvis.

Og nu tænker du nok; “Fik han hottere?” Og svaret er et par stykker 😉

Træningen i tal:


Distance

13,75 km

Pace

5:58/km

Varighed

1t 22m 06s

Højdemeter

80,2 hm

Distance (uge)

62,00 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur