Jeg er allerede blevet landsbytosse

Mandags tur med Maliha

Det var vigtigt for mig at komme godt i gang med ugen med kilometer på kontoen efter et par dårlige uger, så jeg havde lavet en aftale med Maliha. Jeg hentede hende på stationen i Hinnerup, og så satte vi kurs mod Sabro for at løbe i de smukke omgivelser jeg bor i, og så passede det perfekt med en 10 km rute som passede med træningen.

IMG_1776

Snakken gik og vi hyggede os på turen på trods af at vi begge havde lidt tunge ben, og de første 5 km har vi nok lydt ligesom et ældre ægtepar der snakkede om vejret, i vores tilfælde blot om hvor smukt og lækkert der var på ruten. Men som tidligere nævnt så gik snakken, og i takt med snakken gik så forsvandt opmærksomheden på pace, så måtte et par gange lige sænke pace en smule så det ikke endte i en tempo tur, men blot blev en rimelig rolig tur.

IMG_1865

Desværre spændte min læg op igen sidst på turen.

Mandagens træning (med splits):
10 km RT (5:50-5:30)
5:18
5:18
5:17
5:15
5:02
5:13
5:15
5:12
5:17
5:21
5:19

Hvile eller løbe?

Både tirsdag og onsdag har dilemmaet været om jeg skulle løbe på min læg, eller om jeg skulle hvile og hvad der i så fald ville være  den rigtige løsning for hurtigst muligt at komme over den lille dumme skade, i begge tilfælde har jeg valgt at holde hviledag og bruge dagen på selvmassage med Foamroller og Ball Of Pain.

Men konklusionen lige nu må være at det ikke bliver værre at løbe på, på trods af at jeg er generet af det når jeg rammer de 5-6 km og fremefter, men det bliver til gengæld heller ikke bedre af hvilen. Så der er ikke andet for end at jeg må prøve at løbe det væk som man så populært siger, tror ikke Thomas Holm’s opskrift med “Knep smerten væk” er den rette i hvert fald 😛

Blev i dag landsbytosse…

Skulle op allerede kl. 4 imorges da jeg skulle til tvistmøde i København angående min manglende løn, en tur på 300 km i bil alt for tidligt velvidende at vi ikke ville blive enige, men det er nu engang part of the game, og en kærkommen lejlighed til at transportere min datter hjem selv istedet for at lade DSB forsøge sig med den slags.

På turen hjem havde jeg en aftale i Kolding med en sælger på Tradono omkring køb af en løbevogn, på dette tidspunkt havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg skulle blive byens midtpunkt fordi jeg løb med en løbevogn, men jeg kan i hvert fald start med at bekræfte at der er damer i en hundehvalp, inden jeg havde nået 500 meter med Otto i løbevognen havde jeg fået de første 3 søde smil fra unge damer, og det er en hitrate på 100% som er ca 99% bedre end normalt for mig 🙂

IMG_1863

Det havde ellers været 500 hårde meter for Otto havde lidt svært ved at forstå at jeg løb og han sad i vognen, så han havde sit første hovedspring inden vi nåede 5 meter, men han kom heldigvis godt efter det undervejs på turen. Og det er altså rart at have en 12 uger gammel hvalp som begynder at pive når han skal tisse eller pølle, det gør turen lidt nemmere at han ikke gør det i vognen.

Undervejs på turen mødte vi en kvindelig løber som vi hilste pænt på både datteren på cykel, og jeg selv. Og pludselig kom hun tilbage og løb op til os fordi hun bare måtte møde hundehvalpen som blev fragtet på en løbevogn, og efter en kort tissepause løb vi videre, nu nogle hundrede meter efter hende mens hun løb igennem og lille bitte landsby, og jeg kunne se at hun fortalte alle om at nu kom der en med den sødeste hundehvalp i en løbevogn, og så stod folk ellers og stirrede da jeg kom løbende igennem byen med løbevognen, Otto og datteren cyklende ved siden af.

IMG_1866

Gad godt have set deres ansigtsudtryk hvis jeg havde haft min Respro træningsmaske på også 🙂

Men løbeturen var hård ovenpå en hård dag med en alt for tidlig vækning, første tur med en løbevogn som også vejer lidt ekstra, og så en læg som drillede som de andre dage ved 4-5 km i dag, men der er ikke andet for end at klø på med det jeg kan, og i dag betød det et par km færre end de planlagte 15 km, som planlagt skulle løbes progressivt hvilket jeg gjorde de første 10 km.

IMG_1868

Men det var trods alt dejligt at komme afsted, og det er bare med at nyde det sidste af sommeren.

Dagens løbetræning (med splits):
5 km RT (5:50-5:30)
5:21
5:15
5:21
5:30
5:19

5 km ALM T (5:30-5:10)
5:10
5:11
5:20
5:14
5:23

5 km MT (5:10-4:50)
5:23
5:07

Dobbeltmoralsk opstød

Har naturligvis forståelse for at man skal have sponsorer, samarbejdspartnere mv. i forbindelse med løb, det kender jeg selv til i forbindelse med denne blog, her vil jeg da gerne tjene en krone hist og pist som kan være med til at finansiere de udgifter der er med at drive en side.

Men jeg syntes alligevel at Aarhus 1900 skyder helt ved siden af med deres lodtrækningspræmier til Marselisløbet:

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Som altid har vi masser af fede spurt- og lodtrækningspræmier til Marselisløbet. I år kan du blandt andet være heldig og få fingrene i fribilletter til Foodfestival, en biograftur eller et gavekort på 300 kr til en forundersøgelse hos Memira øjenklinikker. Så skynd dig ind og køb startnummer – det bliver en fantastisk weekend :)[/otw_shortcode_quote]

Den lodtrækningspræmie som jeg finder rammer helt ved siden af målet er “forundersøgelse hos Memira øjenklinikker”, personligt ville jeg satme være ked af at vinde sådan en præmie til et motionsløb, jeg ville ikke bruge den selv og tror ikke engang jeg ville kunne forære den til en jeg kender. Apropos Marselisløbet så ville jeg egentligt gerne have løbet det i år, men har valgt at spare pengene (som jeg ikke vader i) og fokusere på at blive klar til CPH Half og Amsterdam Halfmarathon.

Og slap af en håbløs dommer i Brøndby’s kamp i dag :O

Nu har jeg det bedre igen 😀

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Udvalgte produkter fra PepeShop
Translate »

Privacy Preference Center