Julegaver & nye løbesko

Med julen veloverstået, og gaverne åbnet, var det tid til at gøre status. Min dejlige kæreste havde købt en grå hue og en uld hætte-sweaters, på trods af at hun godt ved at jeg kun går i arbejdstøj -eller i mine tyndslidte Skins kompressions bukser.

Tanken var sød -og hun er dejlig, men igår søndag stod vi i kø i H&M for at få pengene tilbage så jeg i stedet kunne få noget jeg gerne ville have -og havde brug for… Nye Løbesko!

De “gamle” løbesko, Adidas Boston Boost som jeg fik for 4 måneder siden, har efterhånden nået 900 km og de trænger til at blive afløst af nogle friske som er klar på at få nogle km i banken. Efter en del søgen og læsen på nettet faldt valget på Brooks Ghost 8, som jeg nu glæder mig til at ramme landevejen med, og prøve dem på asfalten.

Tak til In Sport for god og kompetent service og vejledning i forbindelse med købet!

Brooks Ghost 8

(Brooks Ghost 8)

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.