Kan jeg stadig løbe 10 km?

Det spørgsmål er dukket op et par gange eller 3 de seneste par måneder. Det bliver ved med at fascinere mig at man kan gå fra himmel til helvede på kort tid, og at man helt kan miste troen på at man næsten overhovedet kan finde ud af at løbe længere.

Heldigvis er jeg ikke røget ind i den der total mangel på selvtillid i denne periode, men alligevel har der været en vis tvivl på egne evner, og en mindre mental blokering som har skulle udfordres for at flytte den.

Den mentale blokade kom jeg over forleden da jeg løb små 12 km uden pause, og faldet af den har virkelig åbnet op for troen på tingene igen. Igår blev det til lidt over 17 km, og i dag blev det til knap 16 km.

Det begynder at lugte lidt af hvordan tingene var i Oktober, dog kræver det at det fortsætter! Og det vil jeg gøre mit ypperste for.

Og svaret på overskriften må jo i den grad være et ja … igen!

Farmaven skal gerne væk og grundformen op inden jeg tager til Kenya i Marts måned, i den forbindelse kommer jeg til at tigge lidt efter løbesko og løbeure til de lokale, så hold øje med indlægget om det som kommer en af dagene.

Har du lyst til at give et bidrag til Kenya udgifterne, så hold dig ikke tilbage 🙂

Hvordan går din træning?

Træningen i tal:


Distance

15,61 km

Pace

5:37/km

Varighed

1t 27m 37s

Højdemeter

131,2 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Ugen indtil videre har budt på 78,3 km indtil videre, og har løbet de sidste 6 dage i træk…

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur