Kiropraktor, RUNAAR og 12 km

Kender du det med at man træner og træner for at kunne bestige Mount Everest? Det gør jeg heller ikke, men alligevel har jeg lidt den samme følelse, efter at jeg i min træning til Aarhus City Halvmarathon har løbet på ruten af flere omgange, eller rettere hvad jeg troede var ruten. For i går aftes skrev Laura at jeg havde løbet op af Oddervej, og at man ikke skulle det til Aarhus City Halvmarathon men derimod op af kongevejen, og forskellen er at Oddervej er som at løbe op af Mount Everest og Kongevejen er flad vej med enkelte højdemeter… Føler man sig lige dum? Nå men jeg har i hvert fald ikke trænet på en lettere rute end jeg kommer til at løbe på ved søndagens løb.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Hun er (efter min optik) vanvittigt dygtig, og det er en kæmpe befrielse at komme ind til en kiropraktor som har Body-SDS tankegangen.[/otw_shortcode_quote]

Var her til morgen en tur ved kiropraktoren hos Kiropraktor- Og Sundhedshuset i Højbjerg, et sted jeg er kommet en del gange med min ryg, og med små problemer med knæ, ankel o.lign. Hun er (efter min optik) vanvittigt dygtig, og det er en kæmpe befrielse at komme ind til en kiropraktor som har Body-SDS tankegangen, og den vej igennem er i stand til at løbe problemer og hjælpe på vej til at løse det bagved liggende problem. Og som det er sket de andre gange formåede hun at løsne op for ankel, knæ og lårmuskel, og undervejs lykkedes det hende at finde årsagen, nemlig min arbejdssituation! Har fået en ny tid ved hende på næste mandag, og jeg har stor tiltro til hendes evner og er sikker på hun nok skal fikse mig (igen).

Her til formiddag så jeg endnu et indslag med bodyfitness/bikinifitness kvinder, og jeg er nødt til at spørge om jeg er den eneste der syntes det er synd at ødelægge de smukke feminine kroppe til fordel for et maskulint look? Samtidig finder jeg brugen af doping for at opnå en endnu mere maskulin krop af disse kvinder for fuldstændig sindssyg, skal vi ikke én gang for alle blive enige om at doping ikke er cool, og at man skal jagte de resultater man er i stand til uden at snyde og fylde kroppen med doping? Noget som Operation X dokumenterede i én af deres udsendelser for nyligt.

Super tilbud til læsere af MarathonPepe

LinusPro sælger blandt andet energiprodukter, så hvis du skal deltage i Aarhus City Halvmarathon kan du få købt energiprodukter til søndagens løb.

Jeg har i øvrigt fået en rabatkode som du kan bruge hos LinusPro, og som giver dig 10% rabat på alt hvad du køber, så står du og mangler kosttilskud så brug koden: AS10P og få 10%.

Fik som tidligere fortalt mine nye Nike singlet’er leveret forleden dag, og da jeg ikke har en eneste løbe trøje med RUNAAR logo på måtte jeg hellere en tur forbi RUNAAR Monday Mingle, så jeg kunne få afleveret dem til tryk. RUNAAR har været så flinke at lave en mulighed for express tryk op til Aarhus City Halvmarathon, så nu er det bare at vente på at få dem tilbage så jeg kan nyde den fulde opbakning, når jeg løber igennem RUNAAR Zone efter 19,6 km på søndag.

Laura havde lokket lidt med at vi ved dagens mingle skulle løbe 10-15 km på Aarhus City Halvmarathon ruten, og den var jeg helt med på, især hvis hun kan vise de slemme steder på sidste halvdel nu hvor jeg ikke selv kunne finde den rigtige vej. Fik inden træningen afleveret min Nike Singlet’er til tryk, så jeg kan bære dem med et fint RUNAAR logo på brystet på søndag, og jeg var kommet i alt for god tid så der var massere tid til at mingle i dag, og det var pisse hyggeligt og tiltrængt for det var pissehamrende koldt.

Da Laura kom og folk samledes begyndte Laura og jeg at løbe afsted da vi ville løbe på den værste del af Aarhus City Halvmarathon ruten, og vi passerede fint bakken ved Botanisk have, og ind igennem haven og op langs Aros hvor vi løb ind i Mo’s Friends, hyggeligt at møde de dejlige mennesker på turen <3 Har du mulighed så løb en tur med dem, man bliver glad i låget det lover jeg 🙂

Vi fortsatte af kystvejen ud til kongevejen hvor jeg ikke kunne lade være at tænke, at det føltes som om man løb ned af bakke når jeg sammenlignede med alternativet, nemlig Oddervej 😛 Drejede ind mod Stadion Allé hvor jeg pludselig blev kropstacklet af en kraftig dame som ville have mig ind på skovstien, et skilt eller 2 kunne have sparet mig for nærkontakt med hende, og jeg skal da huske at takke hende hvis jeg møder hende igen, for at sende mig ind igennem skovtoilettet fra gårsdagens ACDC koncert, hold kæft det var ækelt.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Har du ikke planer på søndag fra kl. 10 og 3 timer frem, så stil dig et sted på ruten og te dig fuldstændigt åndssvagt i de 3 timer, jo højere du kan larme, jo mere du kan råbe og jo mere du kan heppe jo bedre.[/otw_shortcode_quote]

Tilbage ved Skanseparken var alle andre gået hjem, så vi var mutters alene i verdenen så vi snakkede lidt Laura og jeg, hun havde lidt problemer på dagens træning med noget der virkede som anstregelsesastma, så jeg opmuntrede hende med at det kunne behandles, og at hun ikke måtte lade hendes deltagelse ved Aarhus City Halvmarathon ødelægges af én svær og hård træning.

For mit eget vedkommende blev det til 12 km med et pace snit på 5:28 og 96 højdemeter, de første par km bøvlede knæet men så gik det i sig selv, og jeg er bare glad for at komme igennem træningen når jeg tænker på at jeg ikke har været helt på toppen fysisk idag, hjulpet godt på vej af min tur ved kiropraktoren. Brugte også en del af min eftermiddag på at sove på sofaen, var helt færdig i dag.

Dagens Løbetræning (med splits):
4 km RT (5:50-5:30)
5:45
5:38
5:24
5:41

4 km ALM T (5:30-5:10)
5:18
5:26
5:47
5:25

4 km RT (5:50-5:30)
5:35
5:35
5:44
5:31

Har du ikke planer på søndag fra kl. 10 og 3 timer frem, så stil dig et sted på ruten og te dig fuldstændigt åndssvagt i de 3 timer, jo højere du kan larme, jo mere du kan råbe og jo mere du kan heppe jo bedre. Det giver et kæmpe boost at opleve publikum langs ruten, og i Fakta kan man i øjeblikket købe “klappe-hænder” for en flad 20’er men som giver vild god energi for løberne. KOM NED PÅ RUTEN OG STØT! 🙂 Se program og mere information på Aarhus Motion.

Efter RUNAAR Monday Mingle kunne jeg lige nå hjem og se det sidste af Apple WWDC Keynote, hvor præsentationen af det nye styresystem iOS 10 var godt halvvejs, og ja jeg er lidt af en nørd så i skrivende stund har jeg beta versionen kørende på min Iphone… I can’t help it 🙂 Mens resten af aftenen blev brugt på ball of pain, foamrolling og ikke mindst Belgien – Italien ved Fodbold EM.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.