Kort Restitutions Tur

Faktisk var dagen i dag en hviledag, men da jeg skyldte 7 km fra i tirsdags valgte jeg at nappe en kort tur, så jeg kunne få hentet lidt af de manglende kilometer, og få bevæget benene en smule. Benene var tunge og ømme i dag efter gårsdagens hårde træning, det er ikke så underligt med 10 km så tæt på min 10 km PR, og de efterfølgende 6 km.

Men kom i tøjet og derud af, men det var tunge ben der skulle bære min krop i dag, så der kom aldrig rigtigt et tidspunkt hvor jeg kom ind i en rytme hvor jeg kunne blive ved, så valgte at nøjes med 4,15 km i et stille og roligt tempo, og håber så at der er lidt mere overskud på morgendagens tur… Det får jeg i hvert fald brug for så jeg kan komme igennem de 15 km intervaller som ligger og venter forude 🙂 Men er stadig lidt høj over gårsdagens fede tur med de 2 skønne kvinder, og ikke mindst min egen præstation under træningen.

Men dejligt at få 4 km (Pace: 5:51)  ind på kontoen, i et dejligt vejr som varsler forår på vej 🙂 Wup wup!

Kilometerne i banken er der ingen der kan tage fra mig 😛

Vil gerne lige sende et kæmpe skulderklap til min veninde Emilie, som er inde i en vild udvikling som løber, hvor hun er steget fra lidt over 1 km per tur, til at ligge og løbe 3,5 km ture nu. Respekt! Glæder mig til at følge din fortsatte udvikling. Følg hende på Endomondo og giv hende lidt lååååve 🙂

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center