Kostvejledning & træningstur med Anders

I går startede dagen tidligt igen, denne gang for at komme en tur til Vejle for at besøge Mia fra SundFokus, som skal hjælpe mig med at smide en masse kilo samtidig med at jeg får mere energi i dagligdagen og selvfølgelig mine træninger. Jeg håber og forventer at de mistede kilo og bedre energi vil kunne ses på mit løb og ikke mindst resultater. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere omkring resultaterne af kostvejledningen.

Kort før ankomsten til min aftale med Mia kørte jeg op af Kiddesvej i Vejle, der er Danmarks 16. stejleste bakke med en stigningsprocent på 19 fordelt på 440 meter, et kort øjeblik var jeg glad for at køre i bil, men som den eventyrlystne person jeg er så hver eneste gang jeg ser noget som virker som en uoverskuelig prøvelse, ja så får jeg lyst til at prøve det. Den lyst fik jeg også i dag, og næste gang jeg skal ned til Mia så skal jeg have løbetøjet med og prøve kræfter med bakken. Det var også denne eventyrlyst der fik mig til at vandre Camino De Santiago i 2014, som er en knap 800 kilometer vandretur i det nordlige Spanien. Jeg fik lysten efter at have set filmen The Way, som viser en far vandre turen for sin afdøde søn. Men det er en eventyrlyst jeg nogen gange skal holde mig selv lidt igen med, da jeg så filmen Everest fik jeg lyst til at bestige Mount Everest… Hmm næppe nogen god idé 🙂 Og heldigvis har jeg højdeskræk så det sætter heldigvis en naturlig begrænsning på de mest sindssyge ting jeg kunne kaste mig ud i eller fra.

På vej hjem fra Vejle skrev jeg til min kammerat Anders om jeg skulle samle ham op og tage ham med ud og løbe, og heldigvis svarede han ja, for ellers er jeg sku ikke sikker på at jeg var kommet afsted. Jeg følte mig noget træt i kroppen men jeg vil bare have kilometerne i benene og tilbage på normal træningsmængde igen. Vi kørte til Gammel Rye som i min optik er Danmarks smukkeste og dejligste sted, jeg håber sådan at jeg en dag kan komme til at bo dér tæt på gudenåen ved siden af Lars Lilholt, så kan jeg bruge mine dage på at løbe i lækker natur og restituere med en fiskestang i hånden, det er sku livet!

Den første kilometer gik egentligt ganske udemærket, og for første gang nogensinde mens Anders og jeg har løbet sammen så bippede uret nøjagtigt samtidigt da vi ramte 1 km, og som Anders sagde da vi var færdige “så døde jeg ved første bip” og jeg må indrømme at da jeg tænkte efter så var det præcis på samme måde jeg havde det. Min ben ville i dag slet ikke samarbejde, de var tunge og ømme og min vejrtrækning var helt skidt også, men de første 4 km gik sådan okay og de foregik i læ af skoven så det var overskueligt at komme igennem, men da vi drejede ved 4 kilometer så havde vi bare en orkan lige i ansigtet og med i forvejen manglende energi var det som at blive sparket i skridtet igen og igen. Vi besluttede at lave vores teknik løb lidt tidligere, så vi kunne lave det mens vi havde modvinden og begynde at løbe normalt igen når vi kunne dreje og få sidevind eller medvind, som sagt så gjort og tilbage ved bilen var vi begge lykkelige over at være færdige, for det var præcis hvad vi var FÆRDIGE. Men som altid fedt at løbe med Anders, selv i lortevejr er det sku toppen!

Har i øvrigt helt glemt at prale af at det i sidste uge lykkedes at lave ny PR på 1 km, den nye PR er på 3:56 som er en forbedring på 12 sekunder fra den tidligere PR… Wup wup!

Dagens løbetræning er skubbet til imorgen da mine ben skreg efter en hviledag, så jeg prøvede noget nyt og lyttede til dem. Jeg har desuden allerede modtaget min kostplan fra SundFokus, og jeg fik klemt min frokost ind efter de nye principper, og ser med spænding frem til at se hvordan det kommer til at gå med vægttabet samtidig med jeg forhåbentlig levere nogle gode løbsresultater. Mit mål er at tabe mig 15-20 kg, hvilket er rigtig mange kilo men jeg går altid 110% ind i alt hvad jeg beskæftiger mig med, og jeg tror der ligger en del at hente når jeg har tabt de mange kilo og samtidig spiser sundere.

Resten af dagen vil jeg spændt følge tracking af mine Nike LunarTempo 2 som Anders og jeg begge har bestilt, og i samme farve… Lidt veninde agtigt, men fuck hvor jeg glæder mig til at prøve dem, og jeg håber de er sagen for mine Adidas Ultra Boost er rykket lidt tættere på en tidlig pension så der er ved at være akut behov for et par nye løbesko.

Nike LunarTempo 2
(Foto lånt fra Jogging-Point.de)

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.