Landsbyløbet 2018

Er i Københavns området i dag for at se min datter Caroline optræde med et teaterstykke. Kæmpe stolthed over at hun tør optræde for et rigtigt betalende publikum! Fars pige.

I den anledning passede det perfekt min anden løbeklub SØAM afholdt Landsbyløbet i nabobyen til hvor jeg er opvokset, nemlig Smørum.

Her har jeg været rigtig meget som knægt, jeg havde flere venner, mormor og morfar m. fl. Som boede der.

Derfor var det ekstra sjovt og specielt at løbe mit blot andet løb virkelig på hjemmebanen, det første løb jeg som ca 12 årig i min hometown Måløv.

Jeg havde ikke nogle forventninger til dagens 5 km løb, og vejret gjorde heller ikke noget for at jeg ville sætte nogle. Det handlede bare om at løbe og se hvad der var i benene på dagen.

Da starten går ligger jeg lige bag en gruppe på 5 mand, benene føltes gode i pace 3.50,og jeg overvejer at lukke hullet og hægte mig på, for det drejede sig kun om 5 meter. Men jeg lod være, og det var nok en dum beslutning.

Da hullet blev omkring 50-75 meters penge forblev det sådan hele vejen til mål faktisk, og det betød at alle gik ned eftersom jeg i den grad gik ned, så jeg lå og løb alene hele vejen.

4:01
4:13
4:16
4:23
4:25
Blev mine splits…

Allerede inden jeg ramte 1. km var min mund helt tør, så da jeg ramte knap 3 km og der var et skilt med væske var jeg lykkelig, lige indtil jeg ikke kan se nogle præ fyldte kopper, men kun dunke med vand… Måske var de der, måske ikke… Var i hvert fald maks presset.

Efter en voldsom hård omgang kom jeg i mål i 21.53 og på en 6 plads. Havde jeg løbet den tid jeg burde var jeg blevet nummer 2. Jeg løb for nyligt en træning hvor jeg løb 5 km på samme tid… ?

Havde det dårligt efter løbet, det har virkelig taget hårdt på mig at løbe “stærkt” i den varme… Kvalme, svimmel og ondt i maven… Øv!

God træning til et fantastisk løb med den fantastiske Løbeklub SØAM, et anbefalelsesværdigt løb!

Nu vil jeg lade op til langtur imorgen, over and out!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.