Lang Hedetur

Har som allerede nævnt rykket lidt rundt på træningerne i denne uge, for at jeg kan deltage ved Kaiser Sport Challenge på lørdag, hvor jeg vil forsøge at hænge på 20 min fartholderen så lang tid som muligt. Derfor havde jeg fremrykket søndagens lange tur til i dag, og valgte bevidst ikke at løbe klokken 12 men derimod lidt senere, så kom afsted på dagens løbetur kl. 15:30 men uheldigvis var der 24 grader og høj solskin, så inden jeg var nået 2 km var jeg knastør i svælget og var desperat efter at finde vand, og det kom i høj grad til at præge min rute i dag.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Det var vanvittigt motiverende med andre løbere på banen, og især når Danmarks bedste kvindelige hækkeløber og OL håb Sara Slott Petersen var blandt tilskuerne til min løbetræning :P[/otw_shortcode_quote]

Jeg valgte at løbe ad Ringvejen til Viby Torv, hvor jeg løb hen til Viby Stadion hvor der med en god løbebane, og wc med vand var alle de faciliteter jeg havde brug for i dag. Efter at have tømt vandhanen i bedste Valhalla stil begyndte jeg at løbe runder på stadion, mens jeg prøvede ikke at være i vejen for Aarhus 1900’s hækkeløbere som var i gang med deres træning, det var vanvittigt motiverende med andre løbere på banen, og især når Danmarks bedste kvindelige hækkeløber og OL håb Sara Slott Petersen var blandt tilskuerne til min løbetræning 😛 Generelt var der bare en mega fed stemning på stadion i dag, med massere mennesker overalt.

Jeg fortsatte min træning med at løbe runder indtil jeg havde 3,5 km tilbage, hvorefter jeg begyndte at løbe ad Skanderborgvej og ind mod centrum så jeg kunne fange en bus hjem, men inden da tømte jeg vandhanen igen, for hold kæft hvor var det varmt at løbe i dag, og små 2 timer i solen gør ikke betingelserne nemmere.

Benene føltes overraskende gode i dag, var bange for at gårsdagens hårde og lange intervaller ville have aflivet mine tykke ben, men det var ikke tilfældet, og jeg må sige at jeg er overrasket men det er blot endnu et eksempel på at min form er forbedret drastisk, som også ses på nedenstående form kurver.

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 18.52.52
(Min form udvikling over den seneste periode, kilde: TrainingPeaks)

Med dagens træning i hus er ugens total oppe på 43,2 km indtil videre, og dagens træning blev gennemført med en snit pace på 6:01, hvilket var meget passende eftersom dagens træning var en lang restitutions tur i roligt/jogge tempo. What the fuck? Hvem helvede havde nogensinde troet at min gamle krop skulle jogge en 18 km restitutions tur? Ikke mig i hvert fald!

Nu vil jeg de næste par dage lunte nogle ultra korte ture, bare for at komme i løbeskoene og for at sætte ekstra gang i restitutionen op til Kaiser Sport Challenge.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.