En legende takker af: Henrik Them

I går aftes annoncerede Henrik Them sin abdicering fra tronen da han annoncerede at han stopper som eliteløber, lidt af en mavepuster selvom jeg og det meste af løbedanmark har vidst at det var en sej kamp han skulle kæmpe for at komme tilbage ovenpå sin operation for hoftedysplasi.

Som opdateret på Instagram har det ikke været muligt, og når een af Dansk løbesports største motherfuckere (Positivt slang for en fighter af guds nåde) smider håndklædet i ringen så må man bare bøje sig i støvet.

Henrik’s resultater taler jo for sig selv med at utal af Danske mesterskaber og imponerende bedrifter i blandt andre Berlin Halvmarathon, Århus City Halvmarathon og selvfølgelig Frankfurt Marathon som desværre blev det sidste af slagsen. Resultaterne som vi andre dødelige aldrig kommer i nærheden af fortsætter og fortsætter så tage et kig på Henrik Them’s hjemmeside for den fulde liste.

Inspirator!

Som skrevet i flere indlæg på bloggen så startede jeg min løbekarriere i Maj 2015, og efter et mindre fantastisk Amsterdam Marathon tog jeg kontakt til Henrik for at høre om der var plads til mig, og som jeg har skrevet flere gange var det den bedste beslutning jeg endnu har taget i forhold til løb.

Og det sjove var at det eneste navn jeg var stødt på og havde googlet da jeg startede med at løbe var netop Henrik Them, det var i forbindelse med at der havde været Århus City Halvmarathon 2015 og jeg så resultatlisten og var nærmest ved at trille ned af sofaen da jeg så at der var en der kunne løbe 21,1 km på 1 time 5 minutter og 24 sekunder. Det var (og er stadig) vanvittigt!

Jeg havde løbet 1 måneds tid og udover en google søgning tillagde jeg det ikke meget tankevirksomhed på daværende tidspunkt, men et sammetræf af at jeg havde googlet navnet og læst at der var tale om en der kunne løbe hurtigt som tiden ved Århus City Halvmarathon jo viste, og at jeg tilfældigt stødte på Henrik’s hjemmeside efter mit forfærdelige marathon i Oktober 2015, er jeg helt overbevist om er årsagen til at jeg løber den dag i dag.

For sandheden var at hvis ikke jeg blev bedre og det begyndte at være sjovt at løbe og at man ikke i 5 timer og 20 minutter skal lide sig igennem et marathon, eller være ved at dø hver gang jeg løb 5 km på 25 minutter og 20 sekunder så var det ikke det værd for mig, og tilfældighederne nævnt herover er årsagen til at jeg den dag i dag løber, og at jeg nyder 99% af alle mine ture.

Samtidig har jeg fået så mange venner, bekendte, oplevelser og gode resultater i denne fantastiske sport som jeg troede jeg hadede i mine unge dage som fodboldspiller, og takken for min glæde og gode resultater skal tilskrives kompetent træning og sparring fra Henrik Them og Team Thempo.

Så af hjertet tak, jeg er dybt taknemmelig! Og for at hylde de flotte præstationer og vise min taknemmelighed vil jeg løbe årets Aarhus City Halvmarathon i en hyldest singlet! Og jeg glæder mig til et fortsat samarbejde de næste maaaaange år!

marathonpepe_signatur

 

Stik ham et like på diverse sociale medier -og det super kompetence podcast FrontRunner og bliv klogere på løbesporten!

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center