Lidende Hård Tur

JUUUUHUUUU kunne overskriften for i dag være, fordi at jeg er 99% sikker på at slå min rekord for flest km på en uge. Aktuelt ligger jeg på 56,6 km for ugen indtil videre, og med 10 km ved morgendagens 2-3 timers floorball er jeg på minimum 66,6 km, men jeg kan ikke slutte med djævlens tal 666, så planen er at stå tidligt op og løbe minimum 3,4 km inden floorball kampen, 70 km vil jo være et dejligt rundt tal.

Dagen startede med en varm kop kaffe, som jeg tog med mig ned på Skejby Sygehus, hvor det blev til 2-3 timers morgen støtte af kæresten, herefter fik hun besøg af sine forældre, og jeg så mit snit til at få klaret dagens løbetur.
Turen startede ganske udemærket, havde gode ben og følte mig godt løbende, men da jeg ramte 4 km begyndte jeg at hive efter vejret igen i dag, og astma inhalatoren gjorde ikke meget godt for det. Ved ikke om jeg har en lille lungebetændelse, det er jo det kæresten er ramt af så det er sandsynligt at jeg også er blevet smittet. Jeg har i hvert fald problemer med at få luft nok ind, selv ved forholdsvis lav fart. Men det får ikke lov til at stoppe mig, så tog nogle pauser fra 4-9 km, inden kroppen fandt sin egen løsning på det, og jeg kunne gennemføre resten af træningen.

Afsluttede turen ved at runde Skejby Sygehus, og høre kæresten om der var noget jeg skulle have med tilbage.

Men alt i alt en fin tur i et dejligt vejr! Og i et fornuftigt pace, meget tæt på ALM T i snit.

Splits:
5:37
5:28
5:33
5:40
5:56
5:45
5:50
5:55
5:54
5:51
5:37
5:38
5:21

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.