Løbeglæde i regn og hagl

Havde i dag gået og ventet på om Laura og de øvrige RUNAAR’s som havde planlagt en popup tur i dag var villige til at sænke tempoet 10-20 sekunder så jeg kunne være med på turen, men det kom desværre ikke til at passe i dag. Øv! Derfor endte jeg med først at komme ud og løbe sidst på eftermiddagen, det var jeg lidt træt af da hele formiddagen havde været solrig, og da jeg kom afsted stod det ned i tykke stænger.

Kom rigtig fint afsted selvom det pissede ned, men der gik ikke 100 meter før mine sko var gennemblødte, men heldigvis føltes benene rigtig friske og det gav lidt overskud til at kæmpe imod vejret, jeg brugte mit løbeoverskud til at bilde mig selv ind at det var mega fedt at løbe i regn -og hagl… Det lykkedes heldigvis, selvom jeg da ville lyve hvis jeg ikke hellere ville have løbet i 12 grader og solskin, men jeg lykkedes med at få det bedste ud af situationen.

Efter 4 km fik jeg hammerondt i maven og opstød, så jeg valgte at løbe en rute som jeg vidste ville føre mig forbi Bellevuehallen hvor jeg for et par træninger siden var inde og låne et toilet, det gjorde jeg også i dag. Det hjalp noget på maven, men havde stadig lidt opstød som krævede et par pauser undervejs. Ved 8 km kunne jeg have brugt Allan Dario’s (aka ADR12) løbsberetning fra Berlin Halvmarathon (Efter 3 km blev jeg ufattelig træt), dog bare med 8 km i stedet for 3 km. Jeg fik solgt mig selv idéen om at jeg skulle fortsætte til 10 km, og så kunne jeg tage hjem, det er vist en udvidet version af “til næste lygtepæl”, men den virker for mig. Da jeg ramte 10 km lavede jeg den igen, denne gang til 12 km og da jeg ramte 12 km var jeg så tæt på de 15 km at det ville være latterligt at stoppe dér. Banalt men det virkede sku… Igen.

De sidste 3 km var de værste sådan rent vejrmæssigt, voldsom modvind med sindsygt regnvejr og store hagl, jeg kunne ikke engang holde min gennemblødte hue på hovedet, så jeg måtte søge lys i et busstoppested og bruge min halsbeklædning om hovedet da jeg fik is-hovedpine af ikke at have noget på hovedet, jeg har sikkert lignet en idiot – undskyld 😛

En hård træning under svære forhold i dag, men fik fundet min indre motherfucker frem og kom i mål, med en snit pace på 5:42 som er en smule hurtigere end træningsplanen sagde i dag.

Hvis du ikke har læst mit indlæg fra tidligere i dag angående indsamling til Kenya, så vil jeg anbefale dig at tjekke det ud, og mon ikke du har nogle finisher t-shirts o.lign liggende derhjemme?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.