Lørdags langtur

Det har været en lidt træls løbeuge med alt for få kilometer. Mandag og onsdag blev løbeturene forpuret af arbejde til sent, og med lortevejr tog turene hjem fra arbejde ekstra lang tid og gjorde det ekstra svært at få løbeturene ind.

(Ikke meget løve over de der gæs… Foto: Fra forleden dag)

Men jeg fandt ro i at jeg sagtens kunne løbe 80 km ish på 5 dages træning, så jeg stressede ikke så meget over at jeg missede de pas.

Da jeg kom hjem fra arbejde torsdag havde jeg til gengæld tid til at få løbet, men mens jeg tog løbetøj på fik jeg holdt i lænden. Fuck mit liv!!

Det kostede 2 dages løbetræning på sofaen i stedet, så derfor var motivationen på dagens løbetur skyhøj!

I bedste Kenya stil valgte jeg at løbe langtur i dag, i Kenya er lørdag langturs dag, måske fordi søndagen står i kirkens tegn dernede.

De få kilometer i denne uge gav selvfølgelig et enormt overskud, og det var ikke et spørgsmål om det ville blive en langtur, men kun et spørgsmål om hvor lang. Som altid på mine langeture gik turen til Aarhus, og derfor kommer distancen tit til at afhænge af hvor lang tid der er til bussen kører når jeg rammer busholdepladsen.

Undervejs på turen måtte jeg (naturligvis) en tur ind og sidde i busken, og efterfølgende gøre det færdigt på Skejby Sygehus. Ingen langtur uden en tur i busken vel? 😛

Efter en del omveje hvor jeg blandt andet blev ramt af et sidespejl på Marienlystvej i Tilst ramte jeg busholdepladsen med 23,1 km på uret, og så tjekkede jeg busafgangen som var om 5 minutter eller 2 timer og 5 minutter, så det var et let valg at stoppe turen dér. Men ville gerne have haft 26-30 km i benene, som bestemt også var klar på det.

Træningen i tal:


Distance

23,1 km

Pace

5:31/km

Varighed

2t 07m 08s

Højdemeter

241,0 hm

Distance (uge)

36,3 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur