Mens folk vælter hjem fra byen…

Klokken er 6:30 og folk er på vej hjem fra byen i Aarhus, nogle kommer direkte fra morgen værtshuse andre er i gang med walk of shame fra en one nighter. Jeg er i løbetøjet og på vej ud og løbe, det er noget af en kontrast sådan en søndag morgen. Headsettet buldrer derud af med nat radio på P4 med Hans Otto Bisgaard, og jeg begynder at løbe med tunge tunge ben, men træningen skal klares, og den skal klares netop nu da vi har en brunch aftale kl. 10, og jeg ved med mig selv at efter en omgang all you can eat brunch bord, så går der mange timer før jeg kan løbe nogle vegne.

Er voldsomt mærket af ugens program her til morgen, der er ingenting at give af i benene, og jeg må kæmpe mig igennem samtlige 9 kilometer. Planen sagde egentligt 12 km i dag, men jeg havde ikke overskuddet til at få de sidste 3 km i banken i dag, og med tanke på næste uges program valgte jeg at acceptere det faktum at kroppen voldsomt protesterede i mod i dag.

Det er i denne uge blevet til 56,8 km, fordelt på 5 timer og 32 minutter.

Nu skal der ædes, og resten af dagen skal gå med at have ondt i maven og pleje mine ømme ben 🙂

Skærmbillede 2016-03-06 kl. 08.30.00

(Ugens træning, TrainingPeaks)

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.