Mere Fart I Stængerne!

Hvornår skal jeg løbe hurtigt? Hver dag i øjeblikket 🙂 Det er den periode jeg er inde i, og jeg kan godt mærke at det tærer på kræfterne i tiden, men jeg må kæmpe mig igennem de hårde træningspas, for det er noget helt andet end bare at løbe nogle rolige ture som jeg har gjort i en periode. Når det er sagt kan jeg faktisk godt li’ intervalløb, uanset om det er korte, mellem eller lange intervaller, og det virker det er der ingen tvivl om.

Kæresten er i bedring efter hun blev ramt af virus på balancenerven, og derfor har jeg kørt hende en tur ud til hendes arbejde i Galten, hvor hun arbejder som frisør ved Frisør Bergfriedt som jeg varmt kan anbefale hvis man modsat mig faktisk har hår 😛

Men mens hun har et par timer på arbejdet tog jeg en tur rundt om Galten, og det var altså noget af en lækker tur, havde påklædt mig i mine RaceReady shorts, og min Nike løbejakke med en baselayer under, og det var alt alt for meget tøj i dag. Der var ikke en vind som rørte sig og med små 10 grader behøvede jeg ikke andet end en langærmet og mine shorts i dag. Vejret var fantastisk, og ruten jeg løb førte mine tanker tilbage på en løbetur jeg havde i Frankrig i sommers, hvor jeg løb en tur i noget der lignede de samme omgivelser, omend der i Normandiet var lidt varmere, så varmede mindet 🙂

Dagens træning gik ganske udemærket, men jeg var mærket i mine ben, og jeg var derfor nødt til at knække 2 af intervallerne over i 2, men kom igennem og fik 2 km ekstra på kontoen, så det var rart at hente lidt af de kilometer jeg skyldte i banken. Kan dog godt mærke at de mange intervaller gambler lidt med min præstation på søndag ved DuPont løbet, men selvom jeg vil give alt for en god præstation søndag, ja så er Berlin Halvmarathon det vigtigste løb, og hvis det koster en PR på søndag, ja så er det givet godt ud hvis jeg når målet i Berlin…

Dagens program (med splits):
6 km RT (6:00-5:40)
5:50
5:41
5:40
5:32
5:34
5:42

3 x 800 meter AT (5:00-4:45), 2 min stående imellem
4:46
4:50
4:42

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.