MoHills Baby!

Som det er sket flere gange tidligere fik jeg pludseligt en del mellem hænderne, så meget at jeg ikke fik skrevet om mandagens -og tirsdagens træninger.

Men dem var der heller ikke meget at skrive hjem om, ved mindre du vil læse om sne, kulde, slud og regn.

Nå men du får i stedet lidt data på dem:

Mandag:


Distance

10,00 km

Pace

5:34/km

Varighed

0t 55m 36s

Højdemeter

94,6 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Tirsdag:


Distance

11,5 km

Pace

5:29/km

Varighed

1t 03m 00s

Højdemeter

62,7 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Onsdag & Torsdag:

Desværre vandt arbejde kampen mod løbetræningen begge dage, nogle gange er der bare run på og så er det ikke altid at løbetræningen kan passes ind, også selvom jeg kæmper imod at det sker for tit.

MoHilly

Dagens træning foregik med Mo’s Friends, og titlen på indlægget og overskriften for dagens træning er til ære for min gode ven Sean.

Formiddagen og eftermiddagen blev brugt sammen med de dejlige mennesker Esben & Anne. De fik lejlighed til at se den lille Ea mus og så stod den ellers bare på hygge.

På vejen til Mo’s Friends træning havde jeg en planlagt aftale med Danske Lægers Vaccinations Service, her skulle jeg have min 2. Hepatitis vaccine, for ved at få den holder min hepatitis vaccine i +40 år. Hader nåle så det er en god investering både økonomisk, men også smertemæssigt 😀

Ved dagens Mo’s Friends træning tog jeg førerrollen og styrede ruten vi løb, og da Sean Nohilly var tilbage så førte jeg os selvfølgelig forbi Sean’s bakke som den er døbt. En stejl bakke op i riis skov, en bakke som altid giver Sean det dejligste smil på læberne fordi han kan mærke på hans gamle ben at han stadig er i live. Heldigvis for det.

Generelt var der bare mange bakker og ture offroad i skoven, krydret med godt selskab og dejlige mennesker.

God start på weekenden.

Træningen i tal:


Distance

8,01 km

Pace

6:03/km

Varighed

0t 48m 26s

Højdemeter

121,7 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur