Mo’s Friends træning i de hviii’e skygger…

Lad os starte i BREAKING afdelingen. Jeg har efter grundige (og svære) overvejelser valgt at skifte min DAF klub til AGF Atletik. Det svære i det valg er at jeg er meget loyal og ikke ønsker at være illoyal overfor SØAM som har taget så godt imod mig, og som jeg har været utrolig glad for og stolt af at repræsentere til diverse løb.

Men fordelene for mig ved at have AGF Atletik som DAF (Dansk Atletik Forbund) klub er enorme. En del af fordelene er af praktisk karakter, men hvis jeg skal tage de næste skridt i min løbekarriere er det vigtigt at blive presset til træningen, og være en del af en seriøs klub. Jeg skal blive endnu bedre 🙂

Det er SØAM selvfølgelig også, men når man har base i Aarhus og klubben ligger ved København er det ikke så tit træningen lige nåes 😛 Men jeg fortsætter med at bibeholde mit SØAM medlemsskab, så jeg kan træne med min København’er familie når jeg er “hjemme” på Sjælland.

Jeg glæder mig enormt meget til min første AGF træning(er) imorgen, på dagens løbetur parkerede jeg ved Ceres Park, og nåede lige at blive præsenteret som AGF’er for træningsgruppen.

Mit første løb i AGF singletten bliver lørdagens Cross Nationals i Roskilde.

Herefter satte jeg kursen mod Ungdomskulturhuset for at mødes med Mo’s Friends vennerne. Efter den obligatoriske lovecircle satte vi kursen mod Marselisborgskoven, hvor Esben Hornum havde planlagt lidt HM intervaller.

Vi havde fundet en lækker rute på 800-850 meter rundt om et par søer på en varieret rute med små stigninger, sving og mudder.

Jeg løb 3 x 800 meter i MT/AT med følgende snit: 4:44, 4:39 og 4:41. Den øvrige del af de knap 14 km blev løbet i roligt og/eller jogge tempo.

Nu er det snart i seng så jeg kan komme op (alt for tidligt) for at tage ind til Ceres Park og morgenjogge med AGF Atletik.

Træningen i tal:

Distance

13,53 km & 0,27 km

Pace

5:33/km & 6:07/km

Varighed

1t 15m 10s & 0t 1m 39s

Højdemeter

51,7 hm & 2,0 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Ugen har budt på 13,80 km indtil videre, og jeg er inde i en stime på 22 dage i træk med løb.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.