Neurologisk Kort Tur (Ekstra – Restitutions Tur)

Så du Danske Mesterskaber 10 km landevej i dag? (Skriv gerne en kommentar om hvordan du oplevede dem).

Lørdag morgen, ingen planer og en umenneskelig lyst til at sove til kl. 12, men jeg er oppe og i tøjet inden klokken er 7, vækket af ordene “Jeg er så svimmel at jeg næsten ikke kan stå på mine ben”. Endnu et opkald til lægevagten, som naturligvis gerne ville se kæresten til et tjek, især hendes sidste indlæggelse som ligger under 2 uger tilbage taget i betragtning. Ved lægevagten sidder jeg endnu engang med følelsen af, at vi får en besked om at gå hjem og slappe af, drikke og spise en masse… Men endnu engang tog jeg fejl, og endnu engang blev det til en indlæggelse, denne gang på Neurologisk afdeling på Aarhus Kommune Hospital.

Med en hel dag med venten, blodprøver, CT skanning og alverdens spørgeskemaer valgte jeg at tage et smut hjem og få børstet mine tænder, som jeg ikke fik gjort i morges og et bad… Men man kan jo ikke tage et bad hvis man ikke er beskidt, så hoppede i løbetøjet, og her valgte jeg at undlade mine Under Armour Vinter Tights og nøjes med mine RaceReady shorts. Det var lige til den kolde side, men hold kæft hvor var det dejligt at have dem på, og undskyld til alle dem der blev blændet af mine skrigende hvide ben.

Løb en kort og hurtig tur “rundt om blokken”, bare for at holde benene lidt i gang, og for lige at få brændt lidt energi af nu hvor jeg har siddet ved kærestens side hele dagen. Det var i den grad tiltrængt og benene virker overhovedet ikke tynget af de seneste ugers hårde træning (7-9-13).

Mens jeg har siddet og holdt kæresten ved selskab blev der tid til at se både Strandvejsløbet og Danske Mesterskaber 10 km landevej, og hold da op nogle imponerende løb med flotte individuelle præstationer. Især imponerende løb fra Adbi Ulad Hakin som fra start i løbet bare lagde sig forrest og satte et højt højt tempo, han er satme en hurtig fætter, og løb lidt efter Steve Prefontaine’s filosofi; “The best pace is a suicide pace, and today looks like a good day to die”.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.