Anmeldelse: nu3 Protein Bar 40%, chokolade

nu3 Protein Bar 40%, chokolade

9.4

Smag

10.0/10

Protein indhold

7.5/10

Kvalitet

10.0/10

Pris

10.0/10

Plus

  • Kanon smag
  • Super kvalitet
  • Fantastisk pris
  • Pris vs Protein i top

Minus

  • Proteinindhold fås højere

Har en indrømmelse at komme med, da jeg modtog de bestilte chokolade proteinbarer fra nu3, så kom jeg til at spise alle 6 samme dag. Jeg har virkelig en svaghed for gode proteinbarer.

For smagen i disse proteinbarer var helt fantastisk hvis man da vel at mærke er til chokolade, for er man det vil mundvandet løbe i vand, og man vil have svært ved ikke at nappe en (eller 5) ekstra.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Eksklusivt tilbud fra nu3 til læsere af bloggen! Find din rabatkode i indlægget (Begrænset periode)![/otw_shortcode_quote]

Proteinbarerne indeholde 20 gram protein per proteinbar, protein som man har brug for til at opbygge og vedligeholde muskelmasse, derfor er proteinbarer oplagte til efter træning snack til muskelopbygning og vedligeholdelse. Indholdet af protein i baren er rigtig godt, dog findes der alternativer på markedet hvor man får mere protein per bar, men pris vs protein indhold er i disse barer helt i top. Proteinen kommer fra valleprotein og mækeprotein.

Et af nu3’s kendetegn er at kvaliteten skal være i top, og det gælder selvfølgelig også dette produkt. De skriver blandt andet følgende omkring kvaliteten af deres produkter:

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Vi arbejder tæt sammen med Olympiastützpunkt i Leipzig – en tysk institution på olympisk sports -og eliteniveau, hvor vores produkter testes på effektivitet og smag. For vores elitesportsudøvere og kunders succes! [/otw_shortcode_quote]

Med andre ord er dette proteinbarer af høj høj kvalitet, og til en rigtig god pris! Kan varmt anbefale dem.

 

Eksklusivt tilbud fra nu3 til læsere af bloggen du kan få 15% rabat på nu3’s fantastiske produkter.

Rabatkode: 9EXNQ5 (Gælder indtil 21 august 2016)

 

Næringsindhold Per 100 g Per portion (50 g) % af referenceværdien per portion (50 g)
Energi 1343 kJ
320,98 kcal
671,5 kJ
160,37 kcal
Fedt 6,8 g 3,4 g
Hvoraf:
Mættede fedtsyrer 5,3 g 2,65 g
Kulhydrater 32 g 16 g
Hvoraf:
Sukker 1,7 g 0,85 g
Kostfibre 5 g 2,5 g
Protein 40 g 20 g
Salt <1 g 0,5 g

Kilde: nu3.dk

marathonpepe_signatur

 

KOM MED DIN EGEN BEDØMMELSE AF PRODUKTET I KOMMENTARFELTET HERUNDER ?

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.