Ny Dag, Nye Intervaller

Har du løbet dine intervaller i dag? (Kommenter gerne).

Efter en lang vinter med en masse vintertræning er der vist ingen tvivl om, at den nuværende periode er speed work, derfor indeholder stort set alle mine træninger i øjeblikket interval løb af kortere eller længere intervaller. Personligt elsker jeg intervaller, eller rettere jeg elsker når de er overstået for undervejs lider jeg lige så meget som alle andre, men på en eller anden måde syntes jeg at træningspas med intervaller går hurtigere end at løbe den samme distance uden intervaller i et fast tempo. Ved også godt at der er mange der decideret hader intervaller, men jeg kan nu godt mærke at de hjælper på mit tempo og ikke mindst min VO2Max hvilket jo heller ikke er en dårlig ting.

Dagens træning havde 15,3 km på programmet, med både lange og mellem lange intervaller, men benene var udmattede efter de sidste træningers intervaller så lad mig starte med at sige at jeg ikke klarede hele dagens træning. Øv! Men efter en down periode valgte jeg at acceptere at benene ikke var der i dag, og i stedet for at kæmpe mig igennem med en dårlig oplevelse til følge valgte jeg den fornuftige løsning, at få så meget af den som jeg kunne i benene uden at det blev en dårlig oplevelse, det blev til små 12 km. Jeg er sikker på jeg nok skal hente de 3-4 km senere på ugen, så dem bekymrer jeg mig ikke så meget om lige nu.

Dagens træning (med splits):
3 km RT
5:45
5:51
5:52

3x 200 meter flowløb

2 km MT
5:13
5:15

500 meter RT
5:26

2x 1500 meter AT
4:54
4:36

5x 500 meter IT
4:26
4:30
4:30
NA
NA

3 km RT
NA
NA
NA

Hold øje med de kommende indlæg for der er spændende nyheder på vej… Nyheder som gerne skulle få mig tættere på min mål…

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.