Ny (off-topic) kategori: Smart Home

En af mine andre store hobbyer som jeg har rodet med siden jeg var lille er alt hvad der foregår via en computer. Og kan det kombineres med data og automation, så er jeg som et lille barn i en slikbutik.

Jeg har derfor bygget et smart home system bygget på Home Assistant i min bolig, og i denne kategori vil der komme lidt information, guides og inspiration omkring mit projekt -og viden på området.

Faktisk er jeg så hooked på det her felt at jeg drømmer stort om at få (job) foden indenfor CTS området.

Hvad er Home Assistant?

Kort fortalt er det en smart home platform hvor jeg kan styre alle mine smart enheder, herunder lys, medieafspillere, termostater, støvsuger mm. Og via (simpel eller avanceret) automation kan alt spille sammen, og udføre opgaver udfra de regler der opstilles.

Følg med i denne kategori, og stil endelig spørgsmål 🙂

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.