Nyt Tiltag: Kostvejledning

Kostvejledning… Ja hvem skulle have troet det? Men ikke desto mindre er jeg nået frem til den erkendelse at hvis jeg skal have det fulde udbytte af min træning, så er jeg nødt til at have gjort noget ved min kost. Jeg ligger og løber 1 time i gennemsnit om dagen, og det er derfor vigtigere end nogensinde at jeg får den rette energi & protein i min kost. Har derfor lavet lidt research blandt andet med en anden marathonløber som ligesom jeg er ved Team Thempo, for at finde den bedst egnede kostvejleder som samtidig forstår sig på de behov jeg har som løber.

Derfor er valget faldet på Mia fra SundFokus da jeg har fået gode anbefalinger af hende, og pga af hendes egen erfaring med marathon løb.

Jeg har derfor aftalt tid til at komme i gang med mit kostprojekt medio April, og jeg glæder mig til at komme i gang og forhåbentlig opnå endnu bedre tider med mit løb, blandt andet via en bedre kost!

Skal selvfølgelig nok undervejs opdatere om hvordan forløbet går, og om jeg kommer af med de kilo jeg selv forventer at skulle tabe, nemlig 10-20 kilo.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.