Om at være blogger

At jeg begyndte at blogge skete egentligt lidt ved en tilfældighed, for som så mange andre som begynder at løbe postede jeg alle mine løbeture på facebook, twitter og alle de andre sociale netværk jeg er på.

Ærligt så søgte jeg anerkendelse og det var en vigtig motivator for mig i starten da jeg begyndte at løbe, og når jeg kom ind efter en tur på 1,9 km og var helt færdig og postede den og fik anerkendelse blev jeg motiveret til at gå ud og lide dagen efter for igen at få anerkendelsen.

Det blev min benzin på motoren. Men der var heller ingen grobund for at have nogle sportslige ambitioner når man kun kunne løbe 1,9 km i pace 6:00.

Men i takt med at jeg begyndte at løbe flere ture og de blev lidt længere og i takt med at jeg fik ambitioner sportsligt begyndte jeg at spamme min facebook, og her besluttede jeg mig for at jeg ville poste mine løbeture på min hjemmeside så kunne dem som havde interesse i at følge med gøre det.

Det startede med en blog på mit eget domæne allanpersson.dk men i takt med at interessen for at følge med i mine indlæg blev større besluttede jeg mig for at købe domæne Marathonpepe.dk, (historien om hvorfor jeg går under Marathon Pepe kan findes under “Om mig“) og det blev startskuddet til denne blog.

Der har aldrig været en plan for hvilken retning bloggen skulle bevæge sig i, og når jeg starter på et indlæg har jeg ikke en detaljeret plan for hvad indlægget skal omhandle og jeg sidder ikke og laver en analytisk gennemgang af opbygningen med Patos, Etos osv.

Jeg starter på et indlæg og så bliver jeg forført af tasterne på tastaturet og historierne opstår udfra de oplevelser jeg har haft, og udfra lyst og den retning jeg ender i.

Bloggen er opstået af en lyst til at dele mine oplevelser som løber, og når noget er drevet af lyst og ikke af økonomi så tror jeg at det fremstår mere ærligt, og ærlighed er nøgleordet på bloggen for det har fra dag 1 været det jeg har ville have frem.

Når jeg sidder med tastaturet foran mig og skriver ovenpå en løbetur føler jeg en stor ro, og jeg får tid til at reflektere over det jeg har oplevet, og i en hektisk hverdag får jeg trukket stikket mens jeg skriver. Formentligt ligesom mange oplever når de ligger med en bog i sengen inden de skal sove.

Om at tjene kassen som blogger

Jeg bliver tit konfronteret med at man tjener kassen som blogger, og måske er det mig som er elendig til at sælge mig selv for sandheden er at det er en kæmpe underskuds forretning for mit vedkommende, men jeg piver ikke!

Som nævnt ovenfor så er ærlighed et mantra for bloggen og derfor vil jeg gerne fremvise hvad jeg mener, vi har i dag 11/4 og måneden er derfor 11 dage gammel og jeg har pr. d.d tjent 1,39,- og jeg har udgifter forbundet med domæne og hjemmeside afgift på ca. 15,- og dermed et underskud på ca. 13,-

Men jeg elsker at blogge og jeg bliver ved med det, og undskyld for reklamerne på bloggen men de er altså med til at holde udgifterne nede, så besøg gerne annoncørerne herfra bloggen.

Og af hjertet tak fordi du læser med herinde, har du ros/ris så smid det gerne på en mail og del endelig bloggen 🙂

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.