Påskeferie med en del kilometer

Påsken er en af de perioder ligesom dagene omkring jul hvor man har tid til at slappe af med familien og lade op igen, og i den tid vi lever i med en konstant informationsstrøm man skal følge med i på tv, internet og diverse sociale medier er jul og påske blevet højtider der kommer til at fylde mere og mere i hverdagen.

Jeg selv har også nydt denne påske med fri hele ugen fra arbejde, og hvor jeg bare har hygget mig med min familie mens jeg har prøvet at holde afstand til hverdagens gøremål heriblandt at lave blogindlæg om min løbetræning og hverdag.

I dag er sidste dag i ferien og mange heriblandt jeg selv er begyndt at lade op til at hverdagen igen ruller, og med det vil blogindlægene selvfølgelig vende stærkt tilbage. Og da jeg ikke har skrevet blogindlæg og ikke har gjort mig de store tanker om sidste uges træning kommer den i stikordsform.

Mandag:
– 15,64 km med Mo’s Friends og efterfølgende AGF – Silkeborg med Mo’s Friends drengene.

Onsdag:
– Langtur på 25 km + 1 km fra bussen og hjem.
– Aftentur på 4 km til og fra indkøb.

Torsdag:
– Klatring i GorillaPark, Vejle.

Fredag:
– 14 km intervaller.

Lørdag:
– 10,4 km rolig tur.

Søndag:
– 8 km rolig tur, kortere end planlagt på grund af tidspres.

Samlet blev det til 78 km mod planlagt 79 km.

Hvad har du lavet i din påske?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.