Pilgrims løbetur til A.C. Perchs

Jeg har været på én pilgrimsrejse nærmere bestemt Camino Francés i det nordlige spanien, som er en cirka 800 km pilgrimsrejse fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago. Det var en kæmpe oplevelse og en udfordring at gå 800 km hvor man har god tid til at reflektere over livet.

(En smule frossen skovbund blev passeret)

Faktisk har jeg det sidste års tid haft en stigningen lyst til at prøve at løbe turen, nu må vi se hvad fremtiden bringer, jeg er i hvert fald ikke færdig med at udfordre mig selv 😉

Min fantastiske datter og mor kommer til herover til Aarhus i weekenden, så jeg kiggede lidt træningsprogrammet igennem for at se om jeg ikke kunne klemme langturen ind i løbet af ugen, i stedet for at skulle slide asfalt så lang tid mens de er her.

Og så faldt valget på i dag, det passede nemlig super godt med at vi var løbet tør for kærestens favorit the fra A.C. Perchs, Rooibos Red Fusion.

Så da jeg var kommet i alt for mange lag tøj satte jeg ellers i løb mod Aarhus, jeg havde besluttet mig for at det skulle være en lidt længere tur, men der var ikke nogen fastsat distance for turen.

Det kunne være 18 km, 20 km, 22 km, 25 km eller hvad jeg nu havde i benene.

Men allerede fra første skridt var jeg træt og tanken om at få 20 km ind i løbebanken i dag virkede urealistisk.

Men jeg håbede lidt på at benene skulle bløde lidt op og blive mere samarbejdsvillige undervejs, men sådan skulle det ikke være i dag.

Så jeg måtte bare tage én kilometer af gangen og se hvor det ville ende, og efter en omvej ramte jeg A.C. Perchs med 17,6 km på uret, her stod jeg lidt tid i kø inden det blev min tur til at købe the. Jeg er begyndt at drikke 80% the og 20% kaffe, så det er nærmest afvænning, men vi er virkelig blevet glade for the herhjemme.

Dagens the indkøb var:
Rooibos Red Fusion
Mandel
Kenya

Herefter joggede jeg de sidste 2,5 kilometer med theen i hånden, og kunne slutte træningen af lige foran bussen med 20,02 km. En kæmpe succes at få 20 kilometer i benene når benene var trætte allerede fra første skridt, det er træninger som denne som fylder en med stolthed, og som gør det så fedt at jagte et mål.

Når man når målet så var det træninger som denne som var med til at definere dig!

Motivationen i dagens dybfryser var helt klart at der kun er 21 dage til at jeg står i en dejlig +22 graders varme i Ngong, Kenya. Hold kæft det bliver optur, og jeg er lidt misundelig på min buddy Esben Hornum som allerede er der om 2 ugers tid, heldige bastard!

Nu er fokus bare på at få de sidste kilometer i benene så jeg kan ramme +100 km i denne uge.

Træningen i tal:


Distance

20,02 km

Pace

5:55/km

Varighed

1t 58m 33s

Højdemeter

127,9 hm

Distance (uge)

48,3 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur