Prøveløb af ruten til Galten Løbet med ondt i maven

I går holdt jeg er velfortjent og tiltrængt hviledag efter Skvæt Skovløb i søndags. Det var et løb som gik rigtig godt for mig, men jeg har alligevel været lidt skuffet over mig selv siden løbet. Jeg stiller utrolig store krav til mig selv, og når jeg så ikke føler at jeg rammer 100% men kun levere 90-95% af hvad jeg kan, så er jeg sku skuffet over mig selv. 

I forbindelse med et løb bruger jeg meget tid på at være forberedt, både hvad angår de praktiske ting på dagen, men også analyse af ruten, pace strategi og efter løbet evaluering af hvordan det gik. Jeg arbejder hele tiden på at få de sidste sekunder hevet ud af den gamle krop, og forbedre mit løb. Det er i virkeligheden nok en tilgang jeg både har privat og i mit arbejdsliv også.

På dagens træning havde jeg 12 km stående på programmet, og jeg skulle lege chauffør så jeg var alligevel i Galten, så jeg tænkte at jeg alligevel ligeså godt kunne prøveløbe ruten når jeg alligevel var her. Planen var egentligt at jeg ville løbe den 2 gange da jeg startede med at løbe. Da jeg kommer knap 2 kilometer ind på ruten får jeg hammer ondt i maven, faktisk så ondt så jeg må stoppe lidt. Det var desværre et tegn på hvordan resten af turen skulle gå, maven ville bare ikke være med i dag, så jeg måtte nøjes med en omgang på ruten og så må jeg hente de sidste 7 kilometer imorgen eller en af de andre dage i ugen. Lykkedes endda med at gennemføre turen med et snit på 5:28, jeg skal ærligt tilstå jeg ikke tjekkede min pace en eneste gang, da mit Garmin Forerunner 920 var sat på navigation så jeg fik løbet den rigtige rute uden at fare vild.

Det er surt når kroppen ikke vil lege med, men man må få det bedste ud af det, og jeg er sikker på der kommer et løb en sag hvor en eller flere af disse irriterende oplevelser kommer til at give enorm succes. Det bilder jeg ihvertfald mig selv ind.

Bortset fra det er det en spændende rute, og jeg tror på jeg har gode chancer for en god placering, i forhold til sidste års resultater er det realistisk at komme i eller tæt på top 10 på en god dag.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.