#PullMarathonPepe til Lillebælt Halvmarathon

Igennem længere tid har der været en battle på de sociale medier mellem Allan Dario (ADR12) og Asser Vittrup Nielsen forud for Copenhagen Marathon. Det bliver spændende at se hvem der kommer til at vinde den battle når løbet bliver afviklet 21 Maj i Københavns gader.

Allan Dario har præsenteret hele 3 løbere som pacer for ham i kampen mod Asser, og det er selvfølgeligt gode løbere han har valgt til opgaven, men jeg er stolt over at jeg i jagten på en ny PR ved Lillebælt Halvmarathon på lørdag i dag kan annoncere min pacer.

Og her har jeg plukket fra absolut øverste hylde efter nøje overvejelser og svære forhandlinger er valget faldet med Danmarks 4. Hurtigste løber på halvmarathon distancen. En af mine overvejelser har været hvordan jeg slår Omar, men jeg indså hurtigt at det ikke kunne lade sig gøre i øjeblikket og derfor har jeg valgt udfra; If you can’t beat them, team up with them!

Hvor Asser og Allan Dario er utroligt gode løbere og blot skal bruge deres pacere til at tage vinden, så kommer min pacer på utroligt hårdt arbejde da han igennem 21,1 km kommer til at trække mig, og når man tænker på vægtforskellen så kommer hans spæde krop på hårdt arbejde.

Med en PR på 1 time og 8 minutter på halvmarathon distancen er jeg stolt over at præsentere Omar Hassan fra Aarhus Fremad Atletik og Mo’s Friends som min pacer.

Lad jagten på PR begynde!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.