Ret godt tilfreds!

Egentligt er ugen indtil nu forløbet som jeg havde forestillet mig alle uger hen over vinteren skulle være forløbet, men sådan er det jo bestemt ikke gået, desværre.

Men i mandags lykkedes det at komme ud på en sen tur ved 21 tiden efter at have været på arbejde i mange timer til sent, og det skete endnu en gang denne fredag aften.

Det er sku ærligt ret svært at komme afsted når man har været væk hjemmefra i 13-15 timer, og når det så blæser og sner så bliver det sku ikke meget nemmere.

Og netop derfor er jeg ekstra stolt af denne uges træninger, for det er lykkedes på trods af hele 4 vagter på op til 13 timer (plus 2 timers transport) at komme i løbetøjet og afsted!

Men i bund er grund er det det jeg forventer af mig selv, så på den ene side er det skuffende det ikke er sket i hver uge, men på den anden side fejrer jeg succeserne på vejen dertil.

I let snevejr og med en god blæst bevægede jeg mig ud på en tur som jeg ikke havde nogen plan for, men jeg fandt alligevel et godt flow mens jeg lod mig føre af pandelampens skær i den mørke mørke aften.

Det fede ved mørket er at man ikke ser bakkerne før man rammer dem! Always look on the bright side ik’?

Alligevel endte jeg på veje som jeg løber på tit og jeg endte dermed på en 13 kilometers rute, men ved 6-7 km gik jeg sku lidt sukkerkold. Ikke mere end at jeg kunne fortsætte med at løbe, men jeg besluttede mig for at skære genvej og slippe for et par kilometer.

Da jeg ramte home sweet home åbnede jeg døren og så direkte ind i Otto’s store brune øjne, han ville gerne have været med på turen, men jeg magtede ærligt ikke at holde styr på ham.

Så jeg lod mig overtale af øjnene til at løbe en tur rundt om blokken, så vi løb 2-2,5 kilometer hvor jeg prøvede at holde styr på ham mens han gøglede rundt. Men jeg fik et par ekstra kilometer og han fik sprintet lidt frem og tilbage.

Jeg ramte sengen kl. 23:30 velvidende at vækkeuret ville ringe igen kl. 6:00 til endnu en lang dag.

Træningen i tal:


Distance

12,6 km

Pace

5:35/km

Varighed

1t 10m 16s

Højdemeter

97,0 hm

Distance (uge)

60,3 km


Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Frosty the snowman

Og hvor frisk er man så når vækkeuret ringer? Overhovedet ikke frisk, men turen til Kolding blev klaret med forventningens glæde ved at få den første kop kaffe. Mmmm det var min motivation hele vejen.

Heldigvis slap jeg fra arbejdet lidt tidligere end forventet, så jeg startede dagens løbetur i dagslys, det er nu engang fedest når der er naturlig belysning.

Jeg var iklædt varmt baselayer på overkroppen og hele 2 løbejakker, samt vinter løbetights for at holde varmen i snevejret.

Jeg satte kursen mod Aarhus og havde besluttet mig for at løbe en lidt længere tur på et sted mellem 15-25 kilometer. Det der afgjorde hvor lang turen ville blive var hvornår bussen kørte hjem igen, for bussen kører kun 1 gang hver eller hver anden time. Så det handler om at ramme den ret præcist for ikke at stå og blive syg i en til to timer.

Jeg ramte bussen med 15,3 kilometer på klokken og med 7 minutter til afgang, så jeg skyndte mig at få de sidste meter med så jeg ramte 16 kilometer.

De sidste meter på dagens tur blev løbet fra bussen og hjem.

En tur som rent løbemæssigt var rigtig fin, men vejrmæssigt var den til at lukke op og skide i! Fandme ikke sjovt at løbe når der er sne, is og det blæser en pelikan.

Motivationen på turen var helt klart det varme bad efter træningen, og selvtilfredsheden med at få den i hus.

Træningen i tal:


Distance

16,82 km

Pace

6:09/km

Varighed

1t 42m 53s

Højdemeter

102,0 hm

Distance (uge)

77,12 km

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur