Rolig Tur Dagen Derpå….

Nu er der gået 1 døgn siden Hedensted Løbet, og jeg har haft tid til at bearbejde løbet, for det er nemt kun at fokusere på det dårlige, så jeg har kigget på alle aspekter af løbet.

Der er massere positive ting at tage med fra løbet:
– Jeg ender blandt de hurtigste 7%.
– Jeg kommer i top 20.
– Jeg får en ny PR på 1 mile; 6.31.7, en forbedring på 19 sekunder.
– Jeg har benene til et bedre resultat.
– Jeg kommer i mål med et snit på 4:34.
– Jeg får en ny PR på 3 km på 12:34.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Så vil jeg få det vildeste Hannibal Lecter look, jeg bliver den mest frygtindgydende person i feltet fremover…[/otw_shortcode_quote]

Og den eneste negative ting var at jeg på grund af min astma ikke var i stand til at få vejret, så set i det billede var det et tilfredsstillende resultat, på trods af at det var så langt fra mit mål! Men jeg tager alt det positive med mig, og bruger skuffelsen til at arbejde endnu hårdere for at nå mit mål.

Har vinteren over løbet med elefanthue eller tørklæde omkring munden for ikke at have problemer med min astma, og det der irritere mig mest ved i går var at jeg havde den med, og stod og overvejede om jeg skulle tage den på til løbet, men endte med at vælge den fra. Har været inde og kigge lidt på muligheder for at løse problemet, og har haft fat i lægen for at se om jeg kan få en anden inhalator med et andet virkestof for at se om det løser problemet. Derudover har jeg kigget på en løbe-maske fra Respro, udover at den muligvis kan løse mit astma problem på dage som i går, så vil jeg få det vildeste Hannibal Lecter look, jeg bliver den mest frygtindgydende person i feltet fremover hvis den er lykken 😛

maske
(Foto: Sakset fra Respro.com)

Dagens træning var en rolig tur på 10 km, og jeg var helt tændt på at komme afsted og klare turen, men startede dagen foran computeren med Copenhagen Marathon, jeg har mange venner og løbebuddies som var ude på 42,2 varme km i dag, og dem ville jeg gerne lige følge inden jeg selv klarede min træning.

Løb af den 10 km rute jeg næsten altid ender med, en rundtur som ender tæt på min bopæl så det passer perfekt, og det er en rute med begrænset antal lyskurve og med god vej at løbe på hele vejen. Derudover fører den mig bagom det nye Skejby Sygehus, og Skejbys grønne områder så det er en dejlig rute med omkring 50 højdemeter til de tynde ben.

Allerede fra start på træningen løb jeg med overskud, jeg havde virkelig gode ben og det bekræftede min følelse fra i går om at jeg slet ikke var i nærheden af at løbe mine ben helt ud, så det var en dejlig tur hvor jeg bare kunne nyde udsigten og lytte til et par afsnit af The Rob Watson Show. Vejret var dejligt overskyet med en god varme så der var ikke meget at være utilfreds med i dag.

Selv med 50 højdemeter blev det til 10 km med et pace snit på 5:38, og med en smule problemer med astmaen igen i dag på grund af modvind på halvdelen af turen.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.