Sabro – Aarhus – Sabro – Aarhus – Sabro – Seng!

Du sidder sikkert og tænker om ham den gamle (mig) bare har ligget og daset den hele dagen. Og ja jeg skal ærligt indrømme at jeg dasede den helt til klokken 5:30 hvor vækkeuret ringede, og hvis ikke jeg havde haft en aftale med mine gode ven Esben Hornum om at vi skulle joine AGF morgentræningen, ja så lå jeg sku nok stadig i sengen.

Hold kæft hvor jeg ikke god til at komme op, men den spand kaffe jeg drak i bilen derind hjalp da lidt på det. Og som til de andre træninger med AGF var folk også denne morgen super søde.

Så det blev til 6,3 km morgen løb rundt i skoven omkring Ceres Park. Og i vanlig stil vågnede jeg først op da vi var færdige, måske det er tanken om det varme bad der ventede? Det blev et snit på 5:21 på turen.

Dagens anden træning var klubtræning med AGF igen fristes man til at sige. Her stod den på opvarmning, stabilitet & core, 15 minutter i MT, 4 x 30 sekunders flowløb og afsluttende med afjog.

Havde lokket min buddy Kristoffer med til træningen, tror at han ligesom jeg blev presset på den gode måde.

Her er lidt udvalgte stats fra dagens anden træning:
Opvarmning: Snit på 5:08.
Stabilitet & Core: 10 minutter.
MT Interval: Snit på 4:38.
Flowløb: 3:43, 3:45, 3:36 & 3:25.
Afjog inkl. flowløb og pauser: Snit på 5:43

Samlet bød træningen på 12,37 km, og blev løbet i et super fedt træningsmiljø. Håber virkelig jeg kan komme til en del træninger når jeg starter på arbejde fra på tirsdag.

Dagens total blev 18,67 km.

Imorgen bliver det nogle få kilometer på fodboldbanen i mine nye cross pigsko…

Godnat!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.